Plata cu cardul la Electrica

Din cand in cand, fara sa vrem, ne lovim de ramasitele comunismului. Chiar si dupa aproape 20 de ani, unii oameni gandesc la fel. Si nu e vina lor, si noi in locul lor probabil am face la fel. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa acceptam oameni precum Stamate Mariana de la casieria Electrica de la IREG, din Galati.

Am fost acum o ora sa platesc, spun adresa, mi se spune suma si zic ok si intind cardul. Doamna respectiva ridica ochii la mine si imi reproseaza ca de ce nu am spus ca vreau sa platesc cu cardul. Eu, crezand ca nu am auzit bine, o intreb simplu : “Poftim ?” . Imi repeta intrebarea, moment in care m-am enervat maxim si am ridicat tonul. I-am spus clar ca daca este vreo problema ar trebui sa ma intrebe ea pe mine inainte ce fel vreau sa platesc. Ea a continuat sa spuna ca e datoria mea sa specific inainte ca vreau sa platesc cu cardul. Mi-am dat seama ca nu ajung nicaieri si am intrebat-o numele, ca e greu cu investitiile la electrica, si nu are rost.

Asta este, ce putem face ? Inghitim in sec si mergem mai departe. Asta e monopolul, daca nu ne convine putem sa stam la lumanare, alta varianta nu cred ca avem …

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *