Pt. toti antenistii!

De curand am renuntat la batranul meu Nokia 5800 XM (cumpara cineva?) si mi-am luat un LG Optimus Sol. Asa cum ma asteptam, e super! O multitudine de posibilitati intr-un device atat de mic.

Fiind plecat de Paste pe la rude am tot vorbit cu cumnata-miu de utilitatea statiilor radio pt. masina. El fiind mai vitezoman (are cu ce) si-a achizitionat o astfel de statie. Chiar a avut o problema de curand cu ea. Probabil nu a fost prinsa bine ca i s-a dezlipit la viteza si i-a lasat si o urma pe caroseria masinii. Eu testand telefonul zilele acelea ma gandeam ca ar fi o idee buna ca cineva sa faca o aplicatie pt. android care sa simuleze o statie radio. Sa ia locatia folosind senzorul GPS si sa “emita” pt. cei de pe o anumita raza.

Ma gandeam eu ca ar fi foarte utila o astfel de aplicatie. Nu mai dai bani pe statie si antena, folosesti telefonul. Evident, trebuie sa ai un abonament de internet, dar la ce naiba ti-ai lua un smartphone fara abonament la internet?

Si nu mica mi-a fost mirarea sa aflu azi ca exista deja o astfel de aplicatie. Se numeste CB Radio Chat si face exact de am zis. Din pacate insa … romanii o ocolesc cu desavarsire. Oricum, ea exista si ar putea fi folosita de oricine. Sa vedem daca va prinde la public!

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *