FastPay

Fastpay.ro a fost cândva, acum mulÅ£i ani, doar o idee a mea. Era o perioada de “boom” pe internet, ÅŸi fastpay venea natural, ca o extindere a celorlalte activităţi desfăşurate de mine online. Å¢in minte ÅŸi acum că la el au lucrat consecutiv 3 programatori. Intr-adevar, la acea vreme (2004-2005), nu prea era concurenţă. Åžtiu sigur spre exemplu că pe site-ul vodafone nu puteai reincarca inca cartele, la Orange nu mai stiu exact.

La fel ca ÅŸi acum însă, FastPay s-a adresat unui target mult mai restrans, celor care într-un fel sau altul sunt platiÅ£i cu o moneda virtuală pe internet. Pentru că ÅŸtiam că mulÅ£i nu fac cine ÅŸtie ce sume pe internet, le-am oferit practic o metodă simplă de a transforma puÅ£inii banuÅ£i în ceva “palpabil”.

Şi a mers binişor pe vremea aceea, chiar peste aşteptări uneori. La un moment dat, Haotik mi-a propus un târg care ne-a convenit amândorura şi FastPay şi-a schimbat propietarul. Au urmat modificări ale softului şi alte imbunătăţiri. Dacă nu mă înşel chiar a schimbat softul cu totul la un moment dat.

Un lucru nu s-a schimbat la FastPay : oferă rapid, 24 din 24, încărcare online cu Paypal, cea mai cunoscută metodă de plată online. Au trecut ani de zile ÅŸi comerÅ£ul online din România încă nu a adoptat plata cu Paypal …

Şi pentru că Haotik vrea să crească Fastpay si mai mult face acum un concurs, cu un premiu în valoare de 100 euro. Mult succes celor care vor să participe!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *