Cel.ro – garantia nesimtirii

Fuck You Pentru că în familie deţin rolul de depanator şi sfătuitor IT ajung deseori să cumpăr componente pe numele meu. Până aici totul e ok, mă simt util. Însă poziţia asta imi oferă şi “satisfacţia” nemărginită de a mă lovi de situaţii cum e cea pe care o voi povesti acum.
Am cumparat acum doi ani ceva componente pentru un calculator al verişoarei mele. Cum acum o lună a refuzat să mai pornească m-am dus să văd care-i baiul. Din câteva teste rapide am dedus greşit că e placa de bază. Mă uit pe garanţie şi văd că produsele MSI se trimit direct la importator (SKIN) şi nu la vânzător (cel.ro). Trimit placa la ăia şi ei mi-o returnează pe motiv că placa trebuie trimisă la vânzător şi apoi e obligaţia lui să o trimită la importator. Ok cel.ro , nice joke.
Trecem peste şi trimitem placa la cel.ro. Aia o primesc, o trimit la serviceul autorizat şi apoi mi+o returnează zicând ca e ok placa.
Mă enervez şi i-au la puricat tot. Într-adevăr, placa pornea fără placa video. Mai fac teste, cu placa video nu pornea. Moment în care decid să schimb sursa. Pun o sursă Antec şi placa ia foc. Super zic, măcar acum ştiu ce are.
Trimit placa video la CEL.ro şi după altă săptămână sunt sunat să mi se spună că garanţia nu acoperă componente arse.
Foarte bine că nu acoperă. De ce ar acoperi, zic?!?!. Băi, vă foarte mulţumesc şi vă asigur că niciodată nu voi mai cumpăra de la voi, asta după ce am cumpărat în decursul timpului de câteva mii de euro. Hai pa !

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *