se putea mai bine

Zoso a reusit performanta de a-l intervieva pe Basescu. Interviul poate fi urmarit aici. Prin acest interviu zoso reuseste practic sa ajute intr-un mod nesperat blogosfera romaneasca si sa-si justifice inca o data, daca mai era nevoie cine este bloggerul numarul 1 al natiunii. Felicitarile mele, este intr-adevar o realizare din acest punct de vedere.

Desi zoso si-a manifestat intr-un fel sustinerea pentru Basescu si interviul este un lucru bun pentru el si pentru blogosfera in general, parerea mea este ca interviul a fost prea soft. Chiar daca tii cu Basescu si declari asta, chiar daca nu ii iei interviu si contracandidatului, fie el si Geoana, interviul ar fi trebuit sa fie mai acid.

Pentru ca pentru mine unul, www.zoso.ro reprezinta mai mult decat un blog. E ca si cum citesc un ziar de calitate, un ziar impartial. Poate ca este doar un blog personal, insa este cel mai vizitat din tara, cel mai citit, este un blog care si-a depasit practic conditia, si m-as fi asteptat sa avem parte de un interviu mai dur.

Nu pot sa tin cu Geoana asa cum nu pot sa tin nici cu Basescu. Ei sunt motivul pentru care nivelul de trai este asa cum este. Nu ma chema Piticu sa ma bucur la masini luate in leasing, pentru simplul motiv ca ele nu sunt un semn al bunastarii si nu pot sa trec cu vederea caracatita PSD care se lupta cu disperare sa ajunga la ciolan. Indiferent de rezultatul de duminica, vin vremuri grele, vin 5 ani de tot rahatul.

Asa ca pe zoso il rog ca data viitoare cand mai face un interviu atat de important sa aiba pregatite niste intrebari mai patrunzatoare. Si sa nu se vada, chiar daca exista, simpatia care o poarta fata de omul politic respectiv.

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *