10 ani …

Eu nu stiu de ce naiba se sarbatoresc 10 (20, 30…) ani de la terminarea liceului. Nu stiu la altii cum au fost anii aia, dar mie mi-au placut cel mai mult. De asta nu inteleg de ce se sarbatoresc 10 ani de la terminarea liceului. Ar trebui sa sarbatorim 10 ani de la inceperea lui si nu de la terminarea lui. Cum sa sarbatoresti ceva care pana la urma nu ti-a facut placere ?

In alta ordine de idei, va sfatuiesc pe toti sa mergeti si sa participati la aceste reuniuni. Este minunat sa depeni amintiri si sa-ti aduci aminte de cele bune dar mai ales de cele rele. O sa realizati imediat ca nu vi s-au schimbat deloc colegii. Nici in rau nici in bine. Eu chiar credeam ca spre deosebire de mine, macar altii sa se mai fi maturizat, dar pe langa anii care s-au asezat pe fata unora, nimic nu am vazut schimbat. Aceleasi caractere. Care facea panarama si show la liceu a facut si la reuniune, care era mai cuminte la fel s-a comportat si acum. Daca te uitai la noi, nu ne-ai fi dat 28-29 de ani cat avem toti, dupa comportament clar eram tot la clasa a IX-a.

Din pacate, nu toti am venit. Era de asteptat, multi sunt plecati prin tarile calde. De altii nu am dat. Eu personal am dat de o fosta colega la o banca in timp ce ma interesam de ceva solutii de economisire. Daca nu ma intalneam cu ea atunci, cine stie daca mai ajungeam ? Si mi-ar fi parut rau sa nu aflu de reintalnire.

Un alt lucru care m-a uimit este faptul ca am avut emotii. Nu ma asteptam, insa am avut. Mai ales cand a trebuit sa iesim iar in fata clasei fiecare si sa povestim ce prostii am facut in ultimii 10 ani. Le-am explicat eu ca traiesc de pe urma internetului si ei au ramas cu impresia ca sunt hacker 🙂 Fiecare s-a laudat cu reusitele sau nereusitele lui si a fost senzational sa vezi avocati, consilieri locali sau inspectori fiscali in interiorul carora se aflau defapt tot copiii din liceu. Prestanta data de jobul sau functia lor era imediat data la o parte cand iti dadeai seama ca ei erau tot fostii tai colegi, care se comportau exact la fel ca in liceu.

Pana si profesorii nu s-au lasat schimbati de trecerea anilor. Si chiar m-am bucurat sa-l vad pe fostul diriginte inca in putere. Ei au fost destul de draguti sa vina la intalnire si le multumesc pe aceasta cale asa cum am facut-o si la intalnirea de sambata.

A urmat si petrecerea care a fost destul de asteptata judecand dupa cheful de dans pe care l-a avut lumea. Desigur a existat si o mica baie de sampanie pe care am reusit sa o inregistrez :

Iata si cateva poze :

A fost frumos si sper sa ne vedem sanatosi data viitoare

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *