Mondopay castiga procesul cu DotCommerce

Am primit un email pe 24 septembrie prin care utilizatorii mondopay erau anuntati ca procesul dintre cele doua a fost finalizat de instantele de judecata in favoarea Mondopay.

Disputa MondoPay – DotCommerce este finalizata de instantele de judecata in favoarea MondoPay

Instantele de Judecata, prin sentinta definitiva, obliga DotCommerce, la plata tuturor creantelor catre MondoPay – www.mondopay.com.

La data de 20 Aprilie 2007 MondoPay a actionat in instanta SC DotCommerce Impex srl(DotCommerce – www.dotcommerce.ro) cu scopul recuperarii sumelor incasate de aceasta companie in numele MondoPay, cu ocazia procesarii tranzactiilor cu card.
In baza contractului incheiat intre cele 2 parti, in perioada mai 2006 – ianuarie 2007, DotCommerce(www.dotcommerce.ro) a furnizat catre MondoPay servicii de procesare plati electronice prin card bancar de debit sau credit. Incalcarea in repetate randuri a clauzelor contractuale si nerespectarea termenelor de plata stabilite prin contract a condus, in luna ianuarie 2007, la denuntarea unilaterala a contractului de catre MondoPay si inceperea demersurilor de recuperare a creantelor acumulate. Ca urmare a esuarii oricarui contact sau negociere pe cale amiabila, in luna aprilie 2007, MondoPay a escaladat acest caz catre instantele judecatoresti.
Pe perioada derularii procesului de judecata DotCommerce(www.dotcommerce.ro) nu a reusit sa produca nici un document official, sau dovada de orice fel, care sa justifice nerespectarea clauzelor contractuale si nedecontarea sumelor incasate catre MondoPay.

Prin Sentinta Civila Definitiva, nr.5398 din 22.04.2008, Judecatoria Sectorului I – Bucuresti admite toate acuzatiile MondoPay(www.mondopay.com) ca FONDATE si obliga SC DotCommerce Impex srl(DotCommerce – www.dotcommerce.ro) la DECONTAREA IN INTREGIME A SUMELOR DATORATE, PRECUM SI A DAUNELOR AFERENTE.

Precizam ca imposibilitatea MondoPay de a recupera aceste creante prin executare silita va atrage dupa sine falimentul legal al SC DotCommerce Impex srl(www.dotcommerce.ro).

Felicitari Mondopay, bravo lor ca-si vor recupera banii. Interesant este ca DotCommerce nu spune nimic despre asta in sectiunea “Press realease” si nici Madalin Matica nu sufla un cuvant pe blogul lui.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *