Comparatii – Oferta Vodafone vs. Oferta Orange

Pe 30 iulie se termina perioada contractuala cu Vodafone pt. abonamentul de voce si ma vad nevoit sa testez ofertele existente acum pe piata . O sa calculez care ar fi cea mai rentabila solutie de voce. Insa de ce am nevoie pana la urma ? Am nevoie de un abonament cu aproximativ 100 minute nationale incluse. Pe langa abonament as mai vrea un telefon Walkman , ceva cu design dragut. Ia sa vedem cum stam.

Mentionez ca momentan am un abonament voce la ei de 75 minute – business. Am avut 200 – am trecut la 100 apoi la 75 in functie de necesitati. Partea proasta e ca abonamentul asta are aproape 8 ani de existenta si castig nu stiu ce puncte in programul lor … “Vodafone pentru tine“. Dupa cum observ eu aici, daca esti un sarac care nu cheltuie mai mult de 60 euro pe luna (adica eu) poti sa ai si 20 de ani in retea ca mare rahat nu primesti. Nu primesti decat odata pe an cateva puncte de loialitate, maxim 2000 x 0.0119 euro = 23.8 euro.

Deci acest program de loialitate ma lasa sa ma indrept linishtit catre orice alta oferta, chiar si in afara retelei Vodafone .

La telefoane am gasit un W350i simpatic care isi va face treaba sigur – 69 euro daca prelungesc cu un an contractul !

Abonament business Vodafone cu 100 minute incluse = 13 euro + tva = 15.47 euro . 1 min = 0.1547 euro . Avand in vedere ca abonamentul meu e vechi as mai primi 60 minute in Vodafone.

La Orange, un abonament apropiat celui de care m eu nevoie ar fi cel cu 120 minute incluse, care costa 23 euro + TVA = 27.37 euro . 1 min = 0.22 eur .

La telefoane am gasit un

Asta da diferenta … deci raman la Vodafone. O sa ma targuiesc cu ei la telefon poate poate mai trag ceva in jos.

Cat despre Zapp, nu ma intereseaza sistemul iar Oferta Cosmote e imposibil de deslusit pe siteul lor. De fapt site-ul cosmote e varza …

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *