N-ai cu cine … niste romani .

Ieri in SecondLife agitatie mare. Un grup de 40-50 de romani s-au trezit cu conturile se SL blocate. Nu am acordat importanta , am iesit in oras … m-am intors, si intrand in Bucuresti am vazut ca intr-adevar orasul era cam gol.

Nu fac doi pasi si apare un linden. Ideea e ca sa vezi un linden (cei care lucreaza la LindenLab, compania ce detine SecondLife) in  Bucuresti e destul de mishto, tinand cont ca eu am vazut  doar 2 pana ieri.

Ma duc sa-l intampin, imi raspunde si intra pe privat. Deja imi dadusem seama ca vizita lui nu era intamplatoare. A inceput sa ma intrebe de diverse persoane din SL, toti romani. I-am explicat ca toti mai vin pe Bucuresti, unii sunt chiar clienti.

Ideea e ca dupa spusele lui, o retea romaneasca de phishing a reusit sa fure bani celor din SL. Clar din cei cu conturile blocate sunt si cei vinovati. Restul sunt victime colaterale.

Inca o data, din cauza acestor gunoaie penale, cu capul mic si mintea ingusta nu pot eu sa stau linishtit. Oare chiar altceva nu-i duce capul sa faca. Toti se vad viitorul Mitnick ?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *