Si insista …

Va spun sincer ca nu doresc sa inaugurez categoria “ciocapic” pe blog-ul meu desi nu l-as baga numai pe dj kreasta in ea. As avea ce sa bag, oricum eu folosesc cuvintele “ciocapic” si “picaciu” pentru a descrie anumite persoane ce doresc sa se afirme in domeniul snobismului, prostiei crase si care au ca motto in viata “Let’s get retarded !” … deci mai vad.

Anyway, Dj Kreasta, afland ieri de postul meu imi trimite :


[19:50] creasta_doctor_love: ciocapic esti tu si cu cine te-a facut ma limbricule ! Eu mai mult am incercat sa te ajut dar daca tu esti inconstient de faptu asta e problema ta ! Ai prea multi dusmani care vor sa te atace in anumite feluri dar eu nu sunt 1 dintre ei dar daca vrei inka 1 in + e treaba ta ! Si scoate postu ala de pe blog ca altfel ne suparam in caz contrar sa adaugi si acest mesaj.

Am incercat sa il sun iar, nu a raspuns si si-a inchis telefonul. Eu vreau doar sa vorbesc cu el. Sincer nu inteleg ce are in cap. Daca nu pot asa o sa-i fac o vizita inopinanta ca sa ma dumiresc. De remarcat faptul ca eu nu l-am jignit, doar i-am spus ciocapic.
Mai omule mai, vezi ca am o limita … si te apropii vertiginos de ea. Ai grija cum te misti ca eu ma supar rar, dar bine ! Deocamdata ma distrezi … dar s-ar putea sa ma plictisesc !

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *