Pt. toti antenistii!

21 Apr 2012 by Dan Ciprian Neculai, 4 Comments »

De curand am renuntat la batranul meu Nokia 5800 XM (cumpara cineva?) si mi-am luat un LG Optimus Sol. Asa cum ma asteptam, e super! O multitudine de posibilitati intr-un device atat de mic.

Fiind plecat de Paste pe la rude am tot vorbit cu cumnata-miu de utilitatea statiilor radio pt. masina. El fiind mai vitezoman (are cu ce) si-a achizitionat o astfel de statie. Chiar a avut o problema de curand cu ea. Probabil nu a fost prinsa bine ca i s-a dezlipit la viteza si i-a lasat si o urma pe caroseria masinii. Eu testand telefonul zilele acelea ma gandeam ca ar fi o idee buna ca cineva sa faca o aplicatie pt. android care sa simuleze o statie radio. Sa ia locatia folosind senzorul GPS si sa “emita” pt. cei de pe o anumita raza.

Ma gandeam eu ca ar fi foarte utila o astfel de aplicatie. Nu mai dai bani pe statie si antena, folosesti telefonul. Evident, trebuie sa ai un abonament de internet, dar la ce naiba ti-ai lua un smartphone fara abonament la internet?

Si nu mica mi-a fost mirarea sa aflu azi ca exista deja o astfel de aplicatie. Se numeste CB Radio Chat si face exact de am zis. Din pacate insa … romanii o ocolesc cu desavarsire. Oricum, ea exista si ar putea fi folosita de oricine. Sa vedem daca va prinde la public!

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

4 Comments

  1. miluch says:

    Cand am vazut titlul, m-am gandit prima oara la canalele TV Antena x,y,z 😀
    Ai avut dreptate, pustiu rau pe limba romana si pe o raza de 400km, nu ca la worldwide am fi stat mai bine, probabil sunt speriati rau de traficul de date. Poate in viitor…

  2. Traficul de date e undeva la 55 kb / min de transmisie sau receptie. Pe statiile astea nu stai la chat insa. Setezi pe maxim 25 de km si iti faci treaba ieftin.

  3. Mihai says:

    Exista aplicatie care este folosita special pentru conducatorii auto , se numeste CBAUTO si este pe android & ios. Este facuta de o echipa din Romania si e internationala.

Leave a Reply

 

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!

Search

Pages

Aboneaza-te !

Adresa de e-mail:


Archives

Blogroll

aparate foto digitale