Cel.ro – garantia nesimtirii

7 Jul 2011 by Dan Ciprian Neculai, 8 Comments »

Fuck You Pentru că în familie deţin rolul de depanator şi sfătuitor IT ajung deseori să cumpăr componente pe numele meu. Până aici totul e ok, mă simt util. Însă poziţia asta imi oferă şi “satisfacţia” nemărginită de a mă lovi de situaţii cum e cea pe care o voi povesti acum.
Am cumparat acum doi ani ceva componente pentru un calculator al verişoarei mele. Cum acum o lună a refuzat să mai pornească m-am dus să văd care-i baiul. Din câteva teste rapide am dedus greşit că e placa de bază. Mă uit pe garanţie şi văd că produsele MSI se trimit direct la importator (SKIN) şi nu la vânzător (cel.ro). Trimit placa la ăia şi ei mi-o returnează pe motiv că placa trebuie trimisă la vânzător şi apoi e obligaţia lui să o trimită la importator. Ok cel.ro , nice joke.
Trecem peste şi trimitem placa la cel.ro. Aia o primesc, o trimit la serviceul autorizat şi apoi mi+o returnează zicând ca e ok placa.
Mă enervez şi i-au la puricat tot. Într-adevăr, placa pornea fără placa video. Mai fac teste, cu placa video nu pornea. Moment în care decid să schimb sursa. Pun o sursă Antec şi placa ia foc. Super zic, măcar acum ştiu ce are.
Trimit placa video la CEL.ro şi după altă săptămână sunt sunat să mi se spună că garanţia nu acoperă componente arse.
Foarte bine că nu acoperă. De ce ar acoperi, zic?!?!. Băi, vă foarte mulţumesc şi vă asigur că niciodată nu voi mai cumpăra de la voi, asta după ce am cumpărat în decursul timpului de câteva mii de euro. Hai pa !

Tags: , , , , , ,

8 Comments

 1. the Vlad says:

  Eh căcat. Ca tine sunt sute-mii de pelicani. Îi doare fisx in pisx. Da-i în căcat!

 2. tiberiu says:

  Nici un producator de componente electronice nu acorda garantie pentru produsele care prezinta piese arse . Deci de aceeasi problema va veti lovi indiferent de magazinul de la care ati cumparat produsul .

  http://www.google.ro/search?num=100&hl=ro&biw=1920&bih=931&q=garantie+piese+arse&aq=f&aqi=&aql=&oq=

 3. Asa o fi. Sincer nu mi-a mai luat nici o piesa foc pana acum. Dar sincer am dubii ca cei de la emag.ro ar fi facut la fel ca dvs. Nu stiu, gaseau ei o solutie. Desigur, daca dadeam un search pe google inainte de a cumpara de la dvs. era mai bine.

 4. tiberiu says:

  probabil ca ar trebui sa dati o cautarea similara si pentru concurenta…

  mai jos aveti paragraful din certificatul de garantie emag pe care ii ridicati in slavi 🙂

  Produse fara etichetele sau sigiliile de garantie intacte sau cu defecte cauzate de manipulare sau stocare
  defectuoase, cum ar fi, dar fara a se limita la urmatoarele: crapaturi, sparturi, elemente torsionate, desprinse sau lipsa, urme de arsuri,
  inundatie – vor fi refuzate la receptia in vederea acordarii garantiei.

 5. Ok. aveti dreptate. Asa este. O placa care ia foc aiurea nu ar trebui sa fie acoperita de garantie. Mult succes in afaceri! Si va doresc aceleasi servicii de garantie la automobilele pe care le conduceti, la frigidere, aere conditionate si tot ce mai aveti prin casa.
  BTW, a venit placa azi si mi-au cerut bani de transport. Ce sa fac cu ea asa !?!? V-o las dvs, asa ca am refuzat coletul. Spre exemplu la emag e gratis transportul la garantie.
  De asemenea sa va spun ca am mai pierdut si banii cand am trimis placa de baza aiurea la SKIN, ca asa scria pe garantie ? Nu are rost, desigur …

 6. Gabriel says:

  Salut,
  Am patit-o si eu cu cei de la cel.ro. Mi-am comandat un Ipad 2, cadou pentru partenera de viata, si a ajuns produsul cu ecranul spart. Mi-au refuzat garantia pe motiv ca nu am deschis produsul in fata curierului. Curierul a refuzat sa livreze produsul la adresa, si mi-a cerut sa cobor la poarta firmei, in ploaie, sa preiau produsul.
  Momentan continui sa ii sun, si sa incerc sa ajung la o solutie pe cale amiabila. Dar la ce impresie de profesionalism 0 mi-au lasat pana acum, cel mai probabil o sa ma adresez la OPC pentru o eventuala solutionare.

  Oricum, e ultima mea achizitie de la cel.ro

 7. haha says:

  Fratilor, nu fiti prosti, componentele arse din garantie la care se refera, se refera la INCENDII. daca ti-a luat casa foc, focus s-a extins la calculator si a ars calculatorul, este logic sa nu iti ofere garantia. Dar avand in vedere ca o placa de baza este facuta din circuite electrice, prin care trece curent, care se incalzesc, este imposibil si abuziv sa se elimine cea mai probabila cauza de defectiune din contractul de garantie.

 8. Ionut says:

  Salut
  CEL.RO TEPARI !
  Daca aveti vreo problema de garantie…..nasol.
  Mai bine zis M_ _ E direct.
  Departamentul de service se ascunde in spatele unui mail de unde trimite din cand in cand cate o propozitie care nu are legatura cu ce intrebi.
  NU CUMPARATI DE LA EI !!!
  Stiu ca suna cam agresiv dar depaseste orice limita a nesimtirii modalitatea lor de a trata problemele de garantie.

Leave a Reply

 

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!

Search

Pages

Aboneaza-te !

Adresa de e-mail:


Archives

Blogroll

aparate foto digitale