Windows 7 Home Premium – mini recenzie

Acest articol a stat mult timp in draft. Si asta pt. ca eu nu am facut recenzii. Mai mult, m-am obisnuit sa scriu pe blog doar despre lucruri care nu prea imi convin. Va dati seama ca imi vine greu sa scriu despre un cadou destul de consistent primit de la Haotik. Asadar, am primit cadou un Windows 7 Home Premium pe 32 si 64 de biti de la Haotik. El a primit windows-ul in nu stiu ce campanie si ca sa nu se lase tentat de el mi l-a pasat mie. Asta nu inseamna ca eu renunt la Ubuntu. Noh, eu raman pe Ubuntu dar mai am un comp care e folosit la editare foto si video la Art&Color.

Tin sa-i multumesc inca odata, chiar aveam nevoie de o astfel de licenta.

Eu am utilizat versiunea pe 64 biti. Tin sa precizez ca acel calculator il folosesc destul de rar.

Windows-ul a evoluat mult. E alt feeling. Chiar si instalarea parca dureaza mai putin si e mai simpla. Totul parca a devenit mai simplu. In afara de setarile de retea. Acolo nu prea m-am prins eu de toate modificarile. L-am bagat in retea si aia a fost.

E minunat sa vezi ca nu mai trebuie sa cauti fiecare driver si ca sistemul de operare a inceput sa-si gaseasca singur solutii la diversele probleme. Eu unul m-am simtit usurat.

Interfata a evoluat si ea mult. Pe langa efectele care mie unul imi plac, trebuie sa laud taskbar-ul. E chiar un pas inainte. Nu stiu cum va evolua in viitor, insa chiar si aceasta varianta mi se pare exceptionala. Zona aceea micuta care inlocuieste iconul “Show Desktop” mi se pare iar o idee reusita.

Am observat si o mica problema insa nu am avut timp sa ma documentez. Dupa ce iese din standby nu mai vede al doi-lea HDD. O sa ma interesez sa vad ce ar putea cauza acest lucru.

Mai multe nu am ce sa spun momentan. Totul se misca ok. Pe masura ce voi mai descoperi diverse chestii o sa mai updatez acest post.

Multe multumiri pt. cadou inca odata lui Haotik.

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *