temptation viva club – revelion 2011

Mi-am dorit să petrec revelionul anul acesta in club. Așa că în momentul în care am primit o invitație am acceptat-o. Greșeala mea se pare. Bucuros că fac revelionul în club nu am analizat destul terenul.

De la început lucrurile au mers prost. Temptation Club se vrea a fi un club de fițe. Când zic fițe nu mă refer la fițele celor care vin acolo, ci în primul rând la fițele celor care muncesc acolo. Așa se face că în loc să ți se arate clubul, ți se inmânează pliante. E greu să ieși din birou, e și zăpadă, ce rost are, lasă că fraierul plătește oricum. Așa că întăi insiști să tai bilet. Ce fraieri, nu au mai fost in clubul nostru până acum. Ar fi trebuit să mă simt ca un looser sau ceva în genul că nu am fost in clubul lor până atunci. Când vei fi întrebat ce nume să fie trecut pe bilet să nu spui decât numele tău. Dacă spui numele partenerei se va râde de tine. Așa că răspunzi strict la ce ești întrebat.

Dar acesta a fost doar preludiul. Adevărata distracție a fost de revelion.

Să o luăm de la capăt. Pe site-ul lor e trecut un număr la care nu răspundea nimeni de revelion. Uitasem să întrebăm pe la ce oră incepe joaca acolo. Pănă la urmă a răspuns cineva la numărul de pe profilul de facebook al clubului. Facebook rules.

La intrare combinația de gresie cu zăpadă era super. Era numai bună pt. a ajunge a spital cu capul spart dacă nu erai suficient de atent.

Foarte încântat am fost de ceea ce pentru ei inseamnă free bar. Inseamnă diverse băuturi, dar făra energizant sau nectar. Eu dacă beau whisky cu energizant sunt un looser, și nu am decât să platesc pt. el.  Desigur că nu scriem clar pe fluturașul cu reclama ce inseamnă free bar. În consecință clienții fie au băut până au vomitat in toate WC-urile fie nu prea au băut. Am încercat o vodcă dar nu prea mergea că nu aveau nectar. Am dat-o pe gin tonic, numai că la al doi-lea pahar nu mai era apa tonică. Super.

Instalația de aerisire era super și vibra in ton cu muzica. Problema e că nu prea i-au dat drumul. Și nu i-au dat drumul până am început eu să lăcrimez. Cred că sunt eu mai sensibil.

Chelnerii erau de gașcă, la un moment dat dansau printre noi. Super de treabă numai că uitau să vină cu comanda. Nu era nici o problemă, dacă le reaminteai de vreo 3-4 ori o aduceau până la urmă.

Muzica a fost senzațională, dj-ul având un playlist senzațional. Mi-au încântat urechile piese cum ar fi : Coco Jumbo, Macarena, Dansul Pinguinului, chiar și Muro Savo. Deci house comercial, exact așa cum ni s-a spus.

Trebuie să recunosc însă că au venit cei de la “Life on Mars” și au cântat frumos.

Uimitor, mai am un lucru de lăudat. Mâncarea a fost chiar bună.

După cum se poate observa, m-am distrat super tare. Abia aștept ca la anul să mă duc naibii la DIvino, așa cum am vrut și anul ăsta.

E vina mea, am crezut că dacă te duci la unul din cele mai scumpe locații de revelion din oraș o să și iasă bine. Din păcate m-am înșelat … Temptation Viva Club nu este un club de fițe. Este un club mediocru, cu muzică mediocră. Banii care îi cer sunt exagerați din toate punctele de vedere. De evitat free bar pe viitor … for ever !

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *