Secret Party sau FULL Party

Când omul nu are treabă îşi face. M-a mâncat în fund să plec aseară la 17:30 la Secret Party. Am zis să vedem şi noi cum sunt petrecerile astea organizate de marile companii pe la Bucureşti.
Nu am studii în marketing însă sunt sigur că lumea îmi va da dreptate când voi spune că Secret Party a început frumos şi apoi s-a spart:
– Inviţi mai mulţi oameni decât poate să ducă clubul. Era full, aşa de full încât o plimbare până la budă era o succesiune de îmbrăţisări cu diverşi necunoscuţi. Nu era mai simplu să daţi invitaţii doar la un număr limitat de persoane ?
– Biletele pentru free drinks se puteau utiliza doar la barul din centru. O adevărată aventură, ca să nu mai spun că pepsi se turna din sticlă de 2 litri. Kristal Glam Shit …
– Surprizele anunţate au fost senzaţionale, numai că au lipsit.
– Club fără animatori/oare, în Bucureşti, în 2010 ?
– Alegerea câştigătorului a durat aprox 3 min. Nici suspans, nici o altă surpriză.
– Nu că aş fi vrut, dar nici un pliant de la Dacia şi Orange, un tricou, o şapcă ceva ? Cheltuţi o grămadă de bani şi nu vă vedeţi şi voi interesul ?

Ideea e că aproape nu-mi vine să cred cât de bine a fost promovat evenimentul, câţi bani s-au cheltuit pentru asta, cu reclamă la tv and shit şi cum petrecerea în sine a fost o varză.
Mare noroc de cei de la Parov Stelar, singurii care şi-au făcut treaba. Măcar i-am ascultat pe ei şi pot spune că nu am venit degeaba.

Şi în final de post vă prezint o poză cu cei mai sexy bărbaţi de la Secret Party 😀
piticu si enkumber
Mai multe poze am postat pe artandcolor.ro

P.S. Îmi pare bine că măcar l-am cunoscut pe Piticu, dar îmi pare rău că l-am cunoscut aşa, nu prea se putea sta de vorbă în gălăgia aia. Poate o veni prin Galaţi, deşi ce naiba să caute el pe aici ?

P.P.S. Au mai scris si Piticu, Auras si Corina de eveniment.

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *