“Dar iese mult ?!?!?”

4 Jun 2010 by Dan Ciprian Neculai, 3 Comments »

Eram cu treaba în oraș ieri și mă pregăteam să plec cu mașina din intersecția străzilor “Gh. Doja” cu “Siderurgiștilor”. Aveam mașina parcată chiar in față la Piraeus Bank. Văd niște doamne agitate în față și observ apoi fumul care ieșea dintr-un apartament de la etajul 3. Cum cineva incercase să sune lapompieri și nu reușise m-am oferit eu să sun la 112.
Explic doamnei situația și îmi face legătura cu pompierii. După ce le dau adresa si le comunic că nu știu dacă sunt victime, și că nu se vede flacără, ci doar fum, mi se pune geniala intrebare : “Dar iese mult fum ?!?!!”.
Eu ce eram sa răspund ? “Iese potrivit !” ?? De unde să știu eu cam cât trebuie să iasă ca să fie mult sau puțin. Nu știu, puii mei, nu raportez incendii în fiecare zi. I-am zis că iese și să vină la față locului si am plecat.
După vreo 10 minute eram deja plecat și primesc un telefon de la pompieri că au ajuns acolo și nu e nimic. Le-am zis ca iese sigur și că nu mă mai aflu acolo. Mergând pe principiul că orice faptă bună trebuie pedepsită ar urma acum să mai primesc un telefon și să aflu că sunt cercetat pentru raportare de incendiu cu fum insuficient …

Tags: ,

3 Comments

  1. Mihai says:

    Nu glumesti, nu? Daca nu s-au dus unde trebuie? Macar mai tii minte unde erai? Ce oameni!

  2. Alex.F says:

    Slab cipriane.Dar de ambulanta care a pierdut un pacient din masina? A cazut pacientul si abia la spital au realizat ca nu mai au pacient. Chiar la galati, asa ca daca scapi cu 2 ani cu suspendare pt . provocare de incendii safii multumit:D

Leave a Reply

 

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!

Search

Pages

Aboneaza-te !

Adresa de e-mail:


Archives

Blogroll

aparate foto digitale