Soluţia românească

Se ÅŸtie că suntem campioni la frecat duda pe bani publici. SituaÅ£ia e oarecum acceptată de majoritate. ÃŽnsă când o problemă simplă se transformă într-un chin pentru o întreagă comunitate nu mai înÅ£eleg nimic. Adică după ce că se câştigă licitaÅ£iile “pe bune”, trebuie să ne ÅŸi chinuie, să simÅ£im că ei lucrează …
La ce mă refer de fapt? La lucruri simple şi de bun simţ, cum ar fi asfaltarea drumurilor în timpul nopţii, când nu e trafic. Nu ziua, ca să blochezi drumul şi să se facă coloane de kilometri întregi, pe o căldură insuportabilă. Asta pentru că şi timpul nostru valorează bani. Măcar atât, că oricum astfaltul ala e pus vai de mama lui, iar stratul de asfalt ştim cu toţii că e mult mai mic decât e normal să fie.
Sau, cum e cazul acum, când schimbi alimentarea cu apă potabilă pentru câteva localităţi, faci toată lucrarea respectivă, iar debranşarea de la vechea conductă si racordarea la cea nouă o faci la sfârşit.
NU OPREŞTI APA DE LA 1 IUNIE PÂNĂ LA 10 IULIE MĂI BOULE, ORICARE AI FI TU. CĂ NU SUNTEM ANIMALE SA NE FACEM NEVOILE ÎN DRUM.
Altfel, ieri am primit notificarea asta, că nu mai avem apă 1 lună si 10 zile, pt. această lucrare. Lucrare care va afecta câteva localităţi de lângă Galaţi. Bine că suntem notificaţi. Aş propune să ne ducem toţi cei afectaţi să ne câcăm la cel care a decis măsura asta. Că aşa e frumos între oameni, să ne ajutăm.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *