Dorr DAF-14

Tot cautand un blitz circular am gasit o varianta ieftina. Chiar foarte ieftina, daca ne gandim ca un blitz circular Canon e peste 2000 ron. La pretul asta ma asteptam sa nu fie de cea mai buna calitate insa produsul a fost sub asteptari, desi asteptarile au fost foarte mici.
Calitatea plasticului lasa de dorit si compartimentul de baterii parea neincapator. Din acest motiv nici nu l-am putut porni pana nu am bagat niste agrafe ca sa faca contact. Deci, se poate spune ca am incercat. L-am montat pe un Tamron 17-50 si am avut neplacerea sa constat ca vigneteaza fotografiile. Cand l-am comandat am intrebat daca il pot folosi pe acest obiectiv. Cred ca mi s-a raspuns la o alta intrebare, pentru ca el mergea montat pe obiectiv insa de folosit nici nu se pune problema.
Din fericire cei de la fotohobbyshop.ro au fost draguti si mi-am luat in schimb Phottix F-155 Ring Flash de care sunt multumit.
In concluzie daca va bate gandul la un Dorr DAF-14, eu va recomand sa mergeti sa il testati la magazin. Eu nu am avut posibilitatea asta din pacate.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *