Restaurantul Cozy din Galati – “Multumiri”

23 Dec 2009 by Dan Ciprian Neculai, 3 Comments »

In ultimile 3 saptamani am fost de doua ori acolo si de fiecare data s-a nimerit sa incerc o vodca, prima data o Stalinskaya si ieri o Finlandia. Nu stiu exact daca patronul schimba bautura sau chelnerii aia isi fac de cap insa am primit aceeasi bautura care numai vodca nu e. Parerea mea e ca am primit o bautura alcoolica indoita cu o tuica puturoasa. Deci … va recomand sa serviti cu placere poshirca din Cozy.
E uimitor ce tupeu au. Dar ma voi intoarce acolo numai ca sa-i iau la carne data viitoare.

Tags: , , , , , , ,

3 Comments

 1. el vlad says:

  Mai baiatule, poate tu n-ai mancat acolo. Eu am facut imprudenta sa o fac de cateva ori. Si de fiecare data mi-am promis ca n-o mai fac. Stii care a fost concluzia dupa fiecare din experientele mele cu cozy? Aia fac o apa dorna de te lingi pe degete.

 2. EnKumber says:

  Am mancat, dar poate am eu stomacul mai tare …

 3. Jana says:

  Am facut practica de bucatar acolo. O bucatarie foarte scarboasa, gandaci uscati de fiecare data gaseam in farfuriile pe care le scoteam din dulapuri. Patronul avea pretentii de mare bastan si se lauda cu calatoriile lui peste ocean dar nu ii d’axes prin cap sa faca o deratizare in restaurantul ala. Daca cascavalul sau salamul erau lipicioase trebuia sa le spalam cu apa fierbinte si sa le utilizam la pizza nu sa le aruncam. Chelnerii cumparau coca cola la 2,5 l si umpleau sticle de 0,33 dupa care le capsau.

  Poate ca restaurantul asta nu o fi singurul din Galati cu asemenea practici dar pentru ça eu am vazut cu ochiii mei, no way sa mananc acolo.

Leave a Reply

 

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!

Search

Pages

Aboneaza-te !

Adresa de e-mail:


Archives

Blogroll

aparate foto digitale