Taca prin telefon – toti profita

Tocmai am fost sunat de la 0764702068. Tipul, foarte amabil mi-a explicat ca e de relatii cu clientii Vodafone International. Desigur, conform unei legi el nu are acces la baza de date si nu stie detalii despre mine, clientul firmei la care el munceste. Mi-a spus repede legea si alineatul.

Clar zic, hai sa ne distram. Si el continua sa ma distreze. Aflu cum in urma unei erori un apel din efectuat de un client prin serviciul roaming mi-a fost redirectionat in mod eronat mie si voi trebui sa il platesc. Asta daca nu cumva accept sa apelez la un cod dictat de el prin telefon si care ma va salva de aceasta povara. Desigur codul respectiveste defapt pentru reincarcarea unui numar de vodafone … pentru ca aici vorbim de o taca.

Motiv pentru care il redirectionez eu – de data asta pe bune – in p***a mamii lui, dupa care mi se spune ca pentru acest lucru numarul imi va fi blocat mie si urmasilo urmasilor mei si nu voi mai putea avea telefon mobil 999 de ani. I-am spus ca nu am nimic impotriva numai ca as dori ca intai sa-mi presteze un sex oral dupa care i-am zis un “Pa !” scarbit.

Apoi sun la *222 si incerc sa aflu ce poate fi facut impotriva acestor escroci. Mi se raspunde ca nimic.

Pana la urma … si celor de la Vodafone le convine nu ? Pana la urma aia sunt bani castigati de ei … Bravo si voua ma !

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *