Taca prin telefon – toti profita

9 Nov 2009 by Dan Ciprian Neculai, 5 Comments »

Tocmai am fost sunat de la 0764702068. Tipul, foarte amabil mi-a explicat ca e de relatii cu clientii Vodafone International. Desigur, conform unei legi el nu are acces la baza de date si nu stie detalii despre mine, clientul firmei la care el munceste. Mi-a spus repede legea si alineatul.

Clar zic, hai sa ne distram. Si el continua sa ma distreze. Aflu cum in urma unei erori un apel din efectuat de un client prin serviciul roaming mi-a fost redirectionat in mod eronat mie si voi trebui sa il platesc. Asta daca nu cumva accept sa apelez la un cod dictat de el prin telefon si care ma va salva de aceasta povara. Desigur codul respectiveste defapt pentru reincarcarea unui numar de vodafone … pentru ca aici vorbim de o taca.

Motiv pentru care il redirectionez eu – de data asta pe bune – in p***a mamii lui, dupa care mi se spune ca pentru acest lucru numarul imi va fi blocat mie si urmasilo urmasilor mei si nu voi mai putea avea telefon mobil 999 de ani. I-am spus ca nu am nimic impotriva numai ca as dori ca intai sa-mi presteze un sex oral dupa care i-am zis un “Pa !” scarbit.

Apoi sun la *222 si incerc sa aflu ce poate fi facut impotriva acestor escroci. Mi se raspunde ca nimic.

Pana la urma … si celor de la Vodafone le convine nu ? Pana la urma aia sunt bani castigati de ei … Bravo si voua ma !

Tags: , , , , , , ,

5 Comments

  1. Mihai says:

    Cum ai tu noroc numai de de-astia? Asta ma face sa imi instalez un program care sa inregistreze convorbirile. Muncesc prea putini oameni, toti produc sau fac rost de bani. TRIST.

  2. EnKumber says:

    Da Mihai, il instalezi si ce rezolvi ? I-am inregistrat eu odata …

  3. Cris16 says:

    Asta e Romania .. nu se poate face nimic..

Leave a Reply

 

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!

Search

Pages

Aboneaza-te !

Adresa de e-mail:


Archives

Blogroll

aparate foto digitale