Licitatia de minciuni

Lume lume, hai la licitatia de minciuni. Intrarea libera prin deschiderea televizorului. Va recomandam consumul in cantitati industriale de lamaie intrucat greata provocata poate fi fatala.

Aveti grija si nu va lasati impresionati de cei care vor licita, stim cu totii ce minciuni gogonate vor fi lansate. Si la fel de bine stim ca multi le vor lua de bune. Sa-l vezi frate pe Geoana ce o sa dea cu mii de euroi in lume si pe Basescu care va incerca sa se jure ca in al doi-lea mandat va face si el ceva pentru tara. Din spate vine Crin, cu oferte de bun simt, dupa ce ne-au guvernat si si-au facut de cap.

In afara de astia trei, mai sunt multi care vor sa ramana in istorie ca si candidati la presedintie. Oricum ar fi, ei nu trebuie desconsiderati, eu sunt sigur ca potentialul lor in ale minciunilor e destul de mare.

Oricum, cea mai mare minciuna va fi ca votul nostru conteaza. E o minciuna gogonata, sustinuta cu diverse argumente aparent corecte. Insa problema nu trebuie privita intr-un mod care sa necesite o analiza atat de profunda. Ea poate fi rezolvata simplu :

Toti cei trei care au sanse reale de reusita au in spate grupuri de interese. Grupuri de interese care seamana foarte bine in organizarea lor cu un grup mafiot. Aceste grupuri de interese poarta numele de partide politice. Scopul lor declarat sau nu este sa suga banul public folosind mijloace mascate legal. Oricine castiga FURA. De la NOI.

Stiu ca sunt unii care imi vor spune ca unii fura mai putin decat altii. Si eu asta trebuie sa fac ? Sa contabilizez care fura mai putin ? Care incearca sa  ma prosteasca mai putin ? Mai bine ma lipsesc, sa voteze cine vrea, oricum nu conteaza, cei trei sunt aproximativ egali.

Nu stiu cine va iesi presedinte. Stiu insa un singur lucru : Vremuri grele vor veni dupa alegeri. Criza economica va fi mult amplificata din cauza masurilor pro-criza duse de cabinetul Boc in acest an si mascate pana la alegeri. Indiferent de ce guvern si ce presedinte vom avea, factura pentru acest an dezastruos va trebui platita.

Succes la vot !

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *