Invitatii Lyoness

Din capul locului va spun ca nu prea simpatizez sistemele MLM. Si asta pentru ca nu ma consider un agent vanzari. Dar ideea din spatele afacerii de care vreau sa vorbesc este geniala si de mult ma gandeam de ce nu exista asa ceva. Nu stiam ce vreau dar uite ca mi-a aparut in cale.
Este vorba de Lyoness. Sloganul lor este “Bani inapoi la fiecare cumparatura” si reflecta intr-adevar realitatea.
Fiind inscrisi foarte multi clienti in acest sistem, se negociaza discounturi semnificative cu companii de genul Real, Praktiker, Domo, Lukoil, Rompetrol, Levi’s, Hervi’s, House of Art si nu numai. Practic in lista de comercianti puteti gasi chiar acum hoteluri, pensiuni, magazine de electrocasnice, benzinarii si orice fel de magazine chiar langa dvs. Din absolut toate cumparaturile pe care le veti face la acesti comercianti veti primi inapoi imediat in contul Lyoness 1%. Banii ii puteti folosi sau ii puteti retrage intr-un cont bancar personal.

Desigur, daca inscrii si alte persoane beneficiezi de anumite bonusuri. Spre exemplu castigi 0,5% din cumparaturile celui pe care l-ai inscris si 0,5% din cumparaturile celor inscrisi de cei inscrisi direct de tine. Deci practic castigi 0,5% din toate cumparaturile celor inscrisi de tine pe doua nivele. Si bonusurile nu se opresc aici, practic bonusurile mari abia incep de aici.

Practic pana la urma poti sa castigi niste bani in plus din cumparaturile pe care oricum le vei face. Daca mai recomanzi si la alti prieteni poti sa-ti rotunjesti castigurile astea.

Inscrierea este gratuita pentru ca e platita de cel care va va inscrie. Daca sunteti interesati de afacerea asta nu ezitati sa ma contactati, lasati un comentariu cu un email sau un ID de messenger.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *