Fiecare pentru el …

3 Oct 2009 by Dan Ciprian Neculai, 4 Comments »

Simititi chestia asta? Fiecare in tara asta e pentru el. Parca simt chestia asta din ce in ce mai mult. Se intampla intre oameni, intre prieteni, intre rude si nu numai. Si firmele, bancile fac la fel. Efortul e depus pentru interesul material imediat si atat.
Din presa aflam (pana cand aflam pe propria piele) ca asiguratorii, dupa ce recomanda la nesfarsit marirea politei RCA, recomanda service-urilor utilizarea pieselor la mana a 2-a pentru reparatii. Parerea mea e ca in tara asta oricum face ce vrea cum vrea. Intotdeauna exista solutii, orice lucru imoral devine legal si apoi moral. Firmele de asigurare inpreuna cu conducerile lor corupte incaseaza bani si inregistreaza profituri imense fara pic de jena ca apoi sa recomande piese sh. Pe astia chiar NU II VERIFICA NIMENI? Chiar nimeni nu verifica modul lor de “functionare” ? Chiar nu au auzit autoritatile pe ce “criterii de performanta” primesc service-urile masini de la societatile de asigurare? Nu de alta da’ vorbeste lumea in oras ca daca service-urile nu “sar la cap” nu pupa masini de reparat. Pentru ca tot la noi, asiguratorii iti spun si la ce service sa te duci. Ca asa e la noi … totul e posibil. “The land of choice all possibilities ! “

Tags: , , , , , ,

4 Comments

 1. Mihai says:

  Nu am avut probleme cu masina si sincer, ma duc unde vreau eu daca am. Asigurarea e facuta la BCR Asigurari, la ei amm gasit asigurarea aia obligatorie cu pretul cel mai mic. Nu am CASCO pentru ca nu am nevoie (Dacia 1310). So f*ck’em, noi suntem prosti pentru ca facem cum ne spun altii. Ce-ar putea sa faca daca nu te duci la service-ul cu piese SH? Nu-ti mai dau banii?

 2. EnKumber says:

  Exact, ai ghicit. Asiguratorii nu le vor da bani si iti vor tine masina in service vreo cateva luni … ieri era unreportaj pe tema asta cu persoane a caror masina sta in service de aproape un an din cauza asiguratorilor … nu e mishto ?

 3. Bogdanel says:

  asa vroiau sa-i tina si lu cumnatmiu astia de la bcr masina in service pt ca nu s-a dus la service-ul recomandat de ei… au tinuto o saptamana si apoi a cedat nervos si n-a plecat din banca fara hartie 🙂

 4. EnKumber says:

  da… el a cedat nervos … dar daca cedam nervos pt. fiecare hartie cati ani crezi ca prindem

Leave a Reply

 

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!

Search

Pages

Aboneaza-te !

Adresa de e-mail:


Archives

Blogroll

aparate foto digitale