Joi imi “aleg” parcela …

Dupa ce in februarie mi-am vandut apartamentul, m-am mutat la maica-mea si am tot asteptat sa scada preturile. In acelasi timp am depus si o cerere pentru o parcela de pamant in concesiune.
Preturile nu au scazut asa cum credeam eu insa se pare ca voi primi pamant. Nu e gratis … insa e rezonabil. Din ce am inteles concesiunea este in jurul a 700 lei pe an, pe 25 de ani. Oricum, nici nu mai conteaza la banii astia.
Bineinteles ca asta nu inseamna ca totul e ok. Parcelele astea se vor da la marginea satului, pe un teren arabil. Marea majoritate a parcelelor nu au apa, drum de acces sau curent. La momentul asta exsita doar niste trasari pe un teren arabil.
Asta inseamna pana la urma ca treburile vor trebui sa se miste al naibii de repede ca sa ma mut in casa mea la anul. Nu am de gand sa ma mut singur in mijlocul campului acolo fara apa si curent.
Faza cu “alesul” parcelei depinde de noroc. Defapt voi trage un biletel dintr-un bol … asa ca sa-mi tineti pumnii sa aleg naibii o parcela mai la marginea campului, sa nu dureze mii de ani pana vor aduce aia utilitatile.

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *