M-a scuipat un filosof !

22 Sep 2009 by Dan Ciprian Neculai, 4 Comments »

Toate ca toate dar cand sunt la volan mor. Acum, dupa ce am evadat din oras, rezist si mai greu stresului din trafic. Am impresia ca toti conduc deampulea sima enervez ca prostul. Fix ca prostul.

Trei benzi pe sens la semafor. Se face verde si plec dar se merge incet. Pe banda 1, care mai tot timpul e ocupata de autobuze si microbuze, un filosof cu borsh caien forta intrarea pe banda mea folosind ca argument exhaustiv bagarea in fata. Eu cu Matiz, el cu borsh caien. Sa mor de ma dau zic si merg inainte pana cand opreste el la limita, eu evit intrand putin pe banda trei si merg inainte. Dezlantuind toti caii lui putere, adica toata forta lui intelectuala vreau sa zic, ma depaseste pe banda 1 si scoate capul pe geam scuipand imprastiat. Dupa care face dreapta si isi vede de treaba.

Ei bine, cine e vinovat ? Clar eu, si nu glumesc. De ce naiba trebuie sa ma pun in gura cu toti desteptii ? De ce nu pot sa stau naibii linistit si sa-i las pe toti sa faca bors. De ce trebuie sa ma enervez si sa fut pumni in volan de nebun ca m-a scuipat ala? Clar nu e ok. Ar trebui sa inteleg ca regulile de circulatie sunt relative pana la urma. Si cand ai un borsh caien ai drum cu prioritate si pe contrasens, nu ?!?!!?.

Tags: , , ,

4 Comments

 1. Haotik says:

  Spre marea mea uimire pe motor se dau toti din fata mea. Nu prea am eu tupeu sa ii dau cat poate si de multe ori ma bag pe dreapta si stau linistit.

  Ar trebuii sa-ti iei motor, sa vezi dupa aceea ce calm conduci masina. Ca pe motor oricine are prioritate inaintea ta ca nu vrei sa mori si ti mereu distanta de ei.

 2. Andrei says:

  ce sa faci…daca atata il duce mintea. Stii vorba: “Nu te pune cu prostii ca au mintea odihnita.”

 3. Mihai says:

  Pe mine nu m-a scuipat nici un filozof, dar au grija inteleptii de pe taxiuri sa comenteze. Pentru relaxare la volan mergi in Transilvania, am ramas uimit de cat de frumos se poate conduce acolo. Iar Targu Mures e o oaza pur si simplu.

 4. bogdan sandu says:

  mihai buna comparatie taximetristi – intelepti , mai bine nu se putea :))
  Ciprian esti tare tine o tot asa

Leave a Reply

 

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!

Search

Pages

Aboneaza-te !

Adresa de e-mail:


Archives

Blogroll

aparate foto digitale