M-a scuipat un filosof !

Toate ca toate dar cand sunt la volan mor. Acum, dupa ce am evadat din oras, rezist si mai greu stresului din trafic. Am impresia ca toti conduc deampulea sima enervez ca prostul. Fix ca prostul.

Trei benzi pe sens la semafor. Se face verde si plec dar se merge incet. Pe banda 1, care mai tot timpul e ocupata de autobuze si microbuze, un filosof cu borsh caien forta intrarea pe banda mea folosind ca argument exhaustiv bagarea in fata. Eu cu Matiz, el cu borsh caien. Sa mor de ma dau zic si merg inainte pana cand opreste el la limita, eu evit intrand putin pe banda trei si merg inainte. Dezlantuind toti caii lui putere, adica toata forta lui intelectuala vreau sa zic, ma depaseste pe banda 1 si scoate capul pe geam scuipand imprastiat. Dupa care face dreapta si isi vede de treaba.

Ei bine, cine e vinovat ? Clar eu, si nu glumesc. De ce naiba trebuie sa ma pun in gura cu toti desteptii ? De ce nu pot sa stau naibii linistit si sa-i las pe toti sa faca bors. De ce trebuie sa ma enervez si sa fut pumni in volan de nebun ca m-a scuipat ala? Clar nu e ok. Ar trebui sa inteleg ca regulile de circulatie sunt relative pana la urma. Si cand ai un borsh caien ai drum cu prioritate si pe contrasens, nu ?!?!!?.

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *