A nu se rata – Revista Maxim din septembrie !

Acest post face parte din seria posturilor de vacanta pe care nu am avut timp sa le scriu la lacul faptei. Diverse probleme m-au oprit sistematic sa-mi fac treaba de blogger.

Asadar, fiind in vacanta la Costinesti, am decis sa mergem intr-o seara in clubul Imperio, detinut de acelasi patron ca si Disco Tineretului. Clubul este decent si avand in vedere ca nu este terminat, apreciez potentialul lui. Nu este terminat pentru ca se poate observa clar ca acolo se va mai construi cel putin un etaj iar intr-o parte este inca santier deschis. E posibil ca acolo sa se faca si ceva in aer liber. Probabil la anul o sa avem ocazie sa vedem ce a iesit. Cred ca va iesi frumos, avand in vedere ca acum e terminat doar 20-30% dupa parerea mea. Chiar si asa, clubul functioneaza la primul nivel si impresioneaza mai mult prin forma lui decat prin amenajare. Practic mesele se afla intr-un cerc iar barul si cu un podium se afla in mijloc. E misto pentru pastilati ca se pot plimba incontinuu fara sa dea de capat. A nu se intelege ca iau pastile …

Toate bune si frumoase am zis. Muzica era cat de cat ok, deja ma simteam bine si … a inceput evenimentul serii : “Miss Maxim Costinesti 2009” prezentat de Ramona Gabor. Bai frate, eu inteleg ca Ramona vrea si ea sus, cred ca o dor genunchii. Inteleg ca traim in Romania si vedetele noastre sunt varza, dar chiar in halul asta nu ma asteptam. Balbaieli si microfoane luate de la gura inainte de terminarea frazei la greu.Inteleg ca Ramona are ceva dexteritate cu microfonul dar in seara aia a exagerat. Uneori nu e bine sa abuzezi de microfon in halul asta. Ca sa aiba partener de balbaiala, la un moment dat l-a invitat si pe Morosanu – “Moartea din Carpati” sa prezinte cu ea. A fost nemaipomenit.

“Concursul” a fost o frectie ad-hoc, ceva la nivelul concursurilor de miss care le organizam in gimnaziu, ca deja la liceu treaba era facuta profesional. Dupa ce a umblat prin club, a adunat cele mai nashpa femei si le-a pus pe podium sa danseze sau sa se joace cu niste banane. Faza e ca Ramona a avut grija sa aleaga exact numai cele mai ciudate femei pentru un concurs de genul asta. Nu poti sa fii miss si sa ai mai multe kilograme decat barbata-tu ! Eu inteleg ca Ramona te-a invitat sa intri in concurs disperata ca nu gasea fete dar tu stii ce arata cantarul cand ai plecat la club asa ca nu avea rost sa ne etalezi suncile de pe podium.

Doua clipuri, cat am rezistat :

Dupa a 2-a proba mi-am bagat piciorul si am plecat. Finalul concursului era previzibil, nu putea castiga decat o urata sau o grasa. Faza misto e ca miza concursului e aparitia pe coperta revistei Maxim din septembrie !

Asa ca eu deja apreciez munca baietilor care muncesc in Photoshop acolo si abia astept sa vad rodul muncii lor. Nu ratati revista Maxim din Septembrie, e probabil unicul numar care merita !

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *