Surprize, surprize !

Am avut parte luni de o mica surpriza. Patania a e funny si ma gandesc ca nu are rost sa o tin doar pentru mine. Pentru cei ce nu stiu, momentan locuiesc la maica-mea. Asta pentru ca mi-am vandut apartamentul si vreau sa-mi construiesc o casa. Preturile insa scad si am decis sa astept.
Pana luni am fost in vacanta la Costinesti si cand m-am intors deja maica-mea era plecata si ea in concediu de cateva zile. Intamplarea a facut ca Mary, catelusa mamei mele, sa intre in calduri intre timp.
Asa se face ca Luni seara, pe la ora 10 cand am ajuns in fata portii, sa am o mare surpriza. In loc de doi caini, erau trei. Se pare ca Mary l-a vrajit pe cel de-al trei-lea sa i se alature in curte pentru o partida de sex salbatic si respectivul incepuse sa se simta ca acasa.
Asa de bine se acomodase ca nu mai puteam sa intru in curte. Gagiul deja era fioros si latra de zor la mine ca si cum pazea curtea aia de ani buni de zile.
E cel putin nostim sa nu poti sa intri la tine in curte pentru ca te latra un caine, chiar daca nu e al tau. Pana la urma m-am dat mai tare la el si l-am fugarit. Desigur ca a venit inapoi pana dimineata si i-am tras pe spinare cateva. Se pare ca nu destul, pentru ca acum vine in fiecare zi. Nu ma mai latra acum insa, ci incearca sa fuga cat mai repede din curte.
Inchei postul asta cu o intrebare. Daca sterilizam catelusa, ea mai intra in calduri ? Vor mai veni la ea masculii ? Eu chiar habar nu am !

Tags:,

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *