Nu gandim deloc ! BCR fail !

Azi am trecut pe langa BCR si mi-am adus aminte ca trebuie sa le fac o vizita. Ideea e ca odata demult am avut nevoie de internet banking la ei si acum vreo luna m-au sunat ca serviciul respectiv se va opri si va fi schimbat cu altul. Nu aveam timp sa vorbesc cu ei atunci si a ramas sa trec eu pe la ei.
In mod normal nu as mai fi avut nevoie de acel internet banking dar tot la ei am un credit de nevoi personale (unul foarte mic) si mai vedeam cati bani trebuie sa transfer in cont pentru plata ratelor.
Asa ca intru eu in sediul BCR si ma duc la o tipa sa cer informatii. Aflu ca noul serviciu de internet banking costa. Ideea e ca rata mea de de vreo 40 de lei. La ce naiba sa mai platesc 4 lei ca sa verific daca mai am bani in cont sau nu. Asa ca ii propun duduii sa ii platesc in avans tot creditul.
Raspunsul a fost fenomenal. Cica sa-i dau contractul. Ii explic femeii cu nu obisnuiesc sa merg cu contractele la mine iar ea imi spune ca nu pot plati in avans pentru ca exista un comision de plata in avans care e trecut in contract. Mirat am intrebat-o de ce nu se uita ea in contractul cu pricina, ca doar si ei au un exemplar. “Nu se poate !” mi-a raspuns ea pe un ton convingator si apoi adaugand “Contractele sunt la arhiva in Ploiesti (sau Pitesti, nu mai retin) si nu avem acces la ele. Daca doriti o copie trebuie sa faceti dvs. o cerere la registratura”.
Depun 250 de lei in cont, cat sa ajunga pt ratele de anul asta si plec injurand momentul cand am luat creditul.
Da, BCR gandeste la fel. La fel ca si inainte de privatizare. Adica nu gandeste deloc !
Stiu ca acest clip e vechi, dar merita :

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *