Internet Mobil de la Orange

28 May 2009 by Dan Ciprian Neculai, 3 Comments »

In ultima saptamana am fost plecat de acasa. Nu in vacanta, ci pur si simplu am avut treaba. Bineinteles, am testat noul meu abonament de date de la Orange. Varianta aleasa de mine a fost Internet Day Unlimited, ce iti asigura practic in 5 euro lunar 3 zile de acces la internet. daca stai mai multe platesti 1 euro / zi.

Vreau sa va impartasesc doua probleme care m-au deranjat. Una din ele a fost neincarcarea imaginilor. Mi s-a intamplat si pe 3G si pe EDGE. Pur si simplu imaginile din paginile web nu se incarcau, facand navigarea imposibila.

A doua problema a fost ca desi aveam 3 liniute (din 5) semnal HSDPA nu puteam naviga. Pur si simplu downloadul se bloca pe la 0.04 KB/s.

Nu regret (inca) mutarea de la Vodafone la Orange a serviciilor de date. Insa macar la Vodafone stiam ca daca am semnal rupe. Aici se pare ca e mai ciudat. Nu e nici o problema, la anul schimbam iar.

Tags: , , , , , , , ,

3 Comments

  1. tu scrii articol cu Orange si astia de la gugal iti pun advertising cu Vodafone !! tare !!!!

  2. EnKumber says:

    am observat si eu …

  3. DiMario says:

    ai mare grija cipi cand si cum intri de pe orange…..mi-a venit factura de 2700 de roni….nu e caterinca ….am avut abonament de la 20 la 8 free…si apoi ziua plateam….si am dll prison breack in vreo 2 zile ….si mi-a venit factura 2700 ron…27000000 lei vechi…..le-am tras sus 😛 deocamdata

Leave a Reply

 

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!

Search

Pages

Aboneaza-te !

Adresa de e-mail:


Archives

Blogroll

aparate foto digitale