Finally homeless !

E uimitor cate pot incape intr-o casa. Nu folosesti in mod curent decat 25% din lucrurile din ea dar nu te poti desparti de ele. Si daca ai ocazia sa te muti vei observa ca nu se mai termina. Am bagat cam 10 zile ca migul. Am carat zi de zi. Am ajuns sa-mi doresc sa se termine mai repede. Nu credeam ca o sa ajung sa-mi doresc sa parasesc casa in care am stat aproape 20 de ani asa usor. Dar cand vedeam ca zi de zi car si ele nu se mai termina imi venea sa le car la gunoi pe toate ca sa rezolv problema.
Insa acum pot respira usurat. Sunt in sfarsit homeless !
Greul abia acum incepe. Primul pas ar fi cu actele. Am de schimbat actele personale cu noua adresa, ca sa nu mai zic de actele firmei. Sunt sigur ca o sa beneficiez din plin de promptitudinea celor de la evidenta populatiei si de la finante. Garantat o sa prind radacini pe la cozi. Ca asa e la noi, coada face parte din viata noastra si acum, dupa 20 de ani de la revolutie. E bine ca mai stam la coada, mai socializam si noi putin. Ne mai controlam cand ii vedem pe altii cum intra in fata cu pile … sau nu.
In acelasi timp se deschide oficial si sezonul de vanatoare … la terenuri. O sa am de batut in lung si in lat zona in care imi doresc sa cumpar un teren de casa. Insa deja preturile au inceput sa scada. La un mic calcul mi-am dat seama ca ar trebui sa nu investesc mai mult de 40.000 ron in teren. Deci ca trebui sa ma incadrez aici. Deja au aparut terenuri in pretul asta si saptamana viitoare ma voi duce sa le vad.
Pana atunci ma mai odihnesc si eu putin …

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *