A venit 2009! Sa va tineti bine !

A venit si 2009! Multi au recapitulat ce au reusit in 2008 si ce isi propun in 2009. Eu ma abtin. Parerea mea e ca anul ce tocmai a inceput este mult prea dificil de ghicit. Este anul in care se pare ca lumea se va confrunta cu cea mai mare criza economico-financiara din viata noastra.
Partea buna este ca exista o probabilitate mica sa mai prindem o astfel de criza pe parcursul vietii noastre. Deducem de aici ca daca scapam de criza asta va fi bine.
Pentru multi, criza nu a inceput inca. Multi spun ca nu e nici o criza, sau, chiar daca ar fi, nu ii va afecta pe ei. Imi plac oamenii astia. Sunt atat de naivi incat criza ii va manca cu fulgi cu tot.
Si online-ul e afectat. Eu sunt afectat deja … SecondLife merge cat sa nu moara … clientii renunta la reclame pe diverse siteuri. Sute de dolari dispar. Deodata !
Cel mai bun sfat ? Nu cheltuiti ! De ce ? Pentru ca veniturile scad, dar cheltuielile raman.
Majoritatea romanilor, impulsionati de usoara crestere a bunastarii lor au facut credite. Toti avem masini, dar cati ni le permitem cu adevarat ? Vom vedea in acest an.
Multi si-au facut case. Mojoritatea, la fel, nu si le permit. Am impresia ca romanii vor invata niste lectii dure anul asta … pentru eu nu vad 2009 ca fiind sfarsitul crizei.
Bineinteles, noi vom suferi mai putin decat altii. Asta pentru ca nu avem un nivel de trai prea ridicat. Cand nu ai nimic, nu poti pierde nimic … Sunt alte popoare care poate vor suferi mai mult insa nu inseamna ca noi nu vom fi afectati.
Sper sa nu am dreptate, sper ca din luna ianuarie sa-mi vina clientii la reclama inapoi, sa se inchirieze mai multe terenuri in Secondlife si criza sa se termine …
La multi ani …

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *