Un craciun fericit unui om cinstit !

Va doresc un Craciune fericit tuturor. Chiar si tie, care ma citesti acum. Recunosc ca sunt unul din cei mai lenesi bloggeri, si asta arata ca tu esti destul de indulgent avand in vedere ca ma citesti. Iti multumesc !

Va doresc tuturor multa sanatate, ca restul le rezolva timpul.

Dar in mod special tin sa-i multumesc paznicului de la restaurantul Cozy din Tiglina, Galati, care m-a scapat de nenumarate cozi si bani pierduti prin simplul lui gest de a pastra portofelul si a mi-l inapoia in siguranta. Cred ca e a 2-a oara in viata mea cand pierd portofelul. Daca atunci era buletinul mai important, acum treaba era mai groasa. Nu e tocmai indicat sa iti dai seama ca nu ai portofel exact in momentul in care trebuie sa pleci din localitate de craciun la neamuri. Nici nu vreau sa ma gandesc cate formulare trebuia sa completez pt noile carduri, pentru buletin si carnetul de sofer, legitimatii peste legitimatii si tot asa.

Un om simplu care putea foarte bine sa ia banii si sa-si vada de treaba. Dar care a ales sa nu o faca desi poate ca avea nevoie de banii aia. Ii multumesc inca o data si pe aceasta cale desi stiu ca probabil nu va citi acest post vreodata.

Si intamplarea asta nu e fictiune, chiar asa s-a intamplat … magia Craciunului !

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *