Multumesc Orange pt. nimic !

4 Nov 2008 by Dan Ciprian Neculai, 2 Comments »

Aveam un abonament Orange din timpuri de mult apuse pe care nu-l mai foloseam. Am zis sa-l inchid, avand in vedere ca nu il mai folosesc. Sun la 411 si un operator ma convinge cu o oferta sa raman. Sunt indrumat catre Orange Shop sa-mi aleg un nou telefon si sa semnez un contract pe inca un an. Programul e pana la 19:30, iar eu am ajuns pa 19:10 si m-am asezat la coada (pentru ca ei nu sunt in stare sa angajeze mai multi oameni). La 19:20 sunt intrebat cu ce pot fi ajutat si dupa ce explic mi se spune ca deja e tarziu, ca pana ajunge la mine trece de ora 19:30. Adica … care e problema mea ? Am ajuns acolo inainte de terminarea programului, ma asteptam sa fiu servit.
Am renuntat la oferta iar azi i-am sunat si le-am spus ca apreciez maxim efortul depus pentru a ma convinge sa raman in Orange, dar ca nu pot sa-i mai incurc. Probabil, din pozitia de lider, Orange isi permite sa trateze clientii cu sictir.
Ei, bine ca nu e singura retea …

Va urez multe succese si sa va atinga criza financiara pana va dati duhul ! Pa !

Tags: , ,

2 Comments

  1. Bai si cand te gandesti ca fac astia cursuri, traininguri si workshopuri … si nu sunt in stare sa rezolve o problema asa de simpla … fantastic

    Ultimul post al lui Alexandru Petras : Celor care nu le pasă

  2. EnKumber says:

    Mie imi pare bine ca nu le mai dau bani sincer. Tipul ala m-a ajutat maxim !

Leave a Reply

 

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!

Search

Pages

Aboneaza-te !

Adresa de e-mail:


Archives

Blogroll

aparate foto digitale