Bye bye UPC … RDS, here I come !

4 Nov 2008 by Dan Ciprian Neculai, 6 Comments »

Perioada contractuala cu UPC a expirat demult si abonamentul meu “biznis” la UPC creste vazand cu ochii. Cum Dumnezeu pot ei sa ceara 160 lei lunar doar pt. ca ofera un Ip fix nu stiu. Desi imi va pare rau pentru suportul excelent oferit in nenumarate randuri, criza financiara ma face sa aleg o varianta mai slaba, cea de la RDS. Aici voi primi in plus si un telefon mobil. Decizia a fost grea, dar a fost luata. Cu greu ma voi obisnui sa platesc doar 45 de ron pe un internet care merge mult mai rapid. Eu inca sunt obisnuit sa platesc 160 ron pe un CACAT de serviciu oferit de UPC. Sper sa rezist !

Tags: , , ,

6 Comments

 1. adler says:

  daca nu ti-am tot zis de acum cativa ani sa il schimbi :))

  Ultimul post al lui adler : adleras: Retweeting @ionelioras: transmisiune in premiera…tare…http://tinyurl.com/6exopu

 2. Mario says:

  Excelenta alegere! Banuiesc ca i-ai ales pe ei pentru a avea material pentru articolele de pe blog, nu? :)) ai grija sa nu cazi din lac in put :)). eu am cazut.

 3. EnKumber says:

  Sper sa nu regret alegerea facuta … dar nu am cum sa o regret. Cu banii care-i dadeam la UPC o luna platesc vreo 3 la RDS …

 4. Mihai says:

  Da, sunt firme care sunt front-end-ul pentru RDS si care ofera servicii de rahat, dar nu trebuie sa fie blamat RDS-ul in sine, decat pentru partenerii pe care si-i alege. Depinde de cat de noua e reteaua in zona ta, indiferent ca esti din Braila sau Galati. Sper sa nu ai parte de multe incidente 🙂

  Ultimul post al lui Mihai : 13

 5. Rullz says:

  Singura problema este ca va trebui sa astepti cam o luna- 2 pana vor veni cei de la RDS sa-ti instaleze un nenorocit de cablu.

 6. EnKumber says:

  I have someone inside …

Leave a Reply

 

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!

Search

Pages

Aboneaza-te !

Adresa de e-mail:


Archives

Blogroll

aparate foto digitale