Plata cu cardul la Electrica

7 Oct 2008 by Dan Ciprian Neculai, 4 Comments »

Din cand in cand, fara sa vrem, ne lovim de ramasitele comunismului. Chiar si dupa aproape 20 de ani, unii oameni gandesc la fel. Si nu e vina lor, si noi in locul lor probabil am face la fel. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa acceptam oameni precum Stamate Mariana de la casieria Electrica de la IREG, din Galati.

Am fost acum o ora sa platesc, spun adresa, mi se spune suma si zic ok si intind cardul. Doamna respectiva ridica ochii la mine si imi reproseaza ca de ce nu am spus ca vreau sa platesc cu cardul. Eu, crezand ca nu am auzit bine, o intreb simplu : “Poftim ?” . Imi repeta intrebarea, moment in care m-am enervat maxim si am ridicat tonul. I-am spus clar ca daca este vreo problema ar trebui sa ma intrebe ea pe mine inainte ce fel vreau sa platesc. Ea a continuat sa spuna ca e datoria mea sa specific inainte ca vreau sa platesc cu cardul. Mi-am dat seama ca nu ajung nicaieri si am intrebat-o numele, ca e greu cu investitiile la electrica, si nu are rost.

Asta este, ce putem face ? Inghitim in sec si mergem mai departe. Asta e monopolul, daca nu ne convine putem sa stam la lumanare, alta varianta nu cred ca avem …

Tags: , , , ,

4 Comments

 1. Haotik says:

  Tot vrei sa iei tu casa la tara. tegola.ro vand deja panouri solare dar iti recomand sa cauti pe afara prin UE si vezi tu cum le aduci in .ro

  Prin alte tarii guvernul vine cu niste banii si promoveaza energiile alternative, in .ro trebuie sa o faci tu dar incet incet moare si renelul/conelul asa cum moare si Romtelecomul.

  Ultimul post al lui Haotik : Zapada in Parang, 50cm

 2. EnKumber says:

  panourile alea sunt pt. incalzirea apei, cele fotovoltaice sunt foarte scumpe. exista variante insa, m-am documentat …

 3. daca era sa ai chef de scandal nu-i mai plateai cucoanei si gata ­čÖé

  Ultimul post al lui Alexandru Petra┼č : Building Personal Brand

 4. CONSTANTIN says:

  De aceeasi STAMATE MARIANA s-a lovit o cunostinta; a refuzat sa-i inregistreze o reclamatie la o factura. Se comporta stimata casierita de parca era patroana la ELECTRICA.

Leave a Reply

 

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!

Search

Pages

Aboneaza-te !

Adresa de e-mail:


Archives

Blogroll

aparate foto digitale