Un handicapat !

15 Sep 2008 by Dan Ciprian Neculai, 6 Comments »

La REAL exista doua case unde au prioritate persoanele handicapate, femeile insarcinate si cei ce au mai putin de 10 produse. Capul la familie, cel din poza de mai jos, a hotarat ca la casa asta vor sta, inaintea mea, care aveam 5 produse.

Daca nevasta-sa nu era insarcinata si ei aveau 50 de mii de produse, cu mult peste limita de 10, inseamna ca capul la familie se incadreaza la cealalta categorie, la handicapati !

Imi venea doar sa-l calc in picioare si probabil daca eram singur iesea scandal monstru acolo. Cum e posibil sa fii atat de nesimtit, ce exemplu ii dai plodului de langa tine ? Ca e bine sa furi orice, chiar sa furi si timpul altora ? Te faci ca nu auzi si te dai ocupat sa vb. cu nevasta-ta ca sa mai treaca timpul si sa te bucuri ce cacaturile cumparate mancandu-mi mie timpul. Argh !

Tags: , , , ,

6 Comments

 1. ClementN says:

  E groaznic.

  Am patit-o si eu cand eram cu sotia insarcinata (la Cora).
  Un bizon din asta pur si simplu nu a vrut sa ne dea voie.

  Culmea este ca nici casiera si NICI cei de la securitate nu au vrut sa intervina (desi i-am rugat).
  Si mie imi venea sa mor acolo cu ei de gat.

  E grav. Eu cred ca hipermarketul ar trebui sa intervina dar se complace in situatia asta.

  Daca cei de la casa ar refuza sa ii serveasca pe “smecheri” atunci nu s-ar mai perpetua situatiile de genul acesta.

 2. EnKumber says:

  Absolut, e responsabilitatea lor in totalitate !

 3. alex says:

  Cu grad de handicap poate fi incadrata si o persoana care sufera de o boala cronica, gen hepatita C, diabet, etc. Acea persoana tot certificat de handicap are, desi pe afara poate arata ca o persoana normala.

  Ce vreau sa spun e ca persoana care statea la coada putea suferi de o boala incadrata tot ca handicap, cu aceleasi drepturi ca persoanele care au handicap fizic. Corect era sa fie intrebat de paznic daca are certificat sau nu. Daca avea, atunci era dreptul lui sa stea la acea casa.

  Daca ati observat, si in parcari exista acel semn cu o persoana in scaun cu rotile. Teoretic acolo pot parca si persoanele fara handicap fizic, toate persoanele suferinde cu certificat de handicap.

  Ar fi trebuit intrebat daca intr-adevar sufera de o boala incurabila. Daca da, e dreptul lui sa stea, daca nu, rusine sa-i fie!!

 4. EnKumber says:

  alex, ai mare dreptate. totusi, persoana respectiva mi-a auzit comentariile si a preferat sa se faca ca nu ma aude. de aici deduc ca … era doar nesimtit !

 5. alex says:

  Pacat, trebuie sa invatam sa nu mai blocam intersectia trecand pe linia de tramvai, sa respectam pe cel de langa noi asteptand la coada, etc. Eu zic ca o sa ne civilizam incet incet. Daca nu vrem noi, sper sa fim fortati de legi, cum ar fi corect. 🙂

 6. EnKumber says:

  educatie cu forta …

Leave a Reply

 

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!

Search

Pages

Aboneaza-te !

Adresa de e-mail:


Archives

Blogroll

aparate foto digitale