Libertatea de expresie in Romania

Traim intr-o tara nu tocmai normala. Ti se pot intampla multe, chiar si s-a fii dat in judecata pentru ca pur si simplu ti-ai spus parerea.
Jorjel scrie un post despre un site cu greseli gramaticale si se trezeste cu posesorul siteului pe cap. Amentitarile cu judecata se tin lant. Si la adresa lui si la adresa unui comentator al postului. Domnul Mihai Slav, posesorul site-ului cu pricina nu se opreste aici insa. Ameninta chiar si cu bataia …

Am vazut destule insa ca sa il cred. Eu il cred ca e in stare sa il dea in judecata pe Jorjel. El chiar crede ca nimeni nu isi poate da cu parerea asupra minunatului site pe care il detine. Recunosc ca eu am fost cel care i-a atras lui Zoso atentia asupra incidentului iar el a si scris apoi despre asta.

In final nu a iesit decat un mare tambalau pe blogul lui Jorjel. Bloggerii sunt destul de revoltati de aceste amenintari si normal ca il iau peste picior.  Cea mai mare problema a domnului MIhai Slav este ca el e sincer. El chiar crede ca are dreptate si pare destul de bazat. Probabil o fi filmat la nuntile unor politisti sau judecatori ?

Jorjel, stai tata linistit. Daca te da asta in judecata sunt sigur ca toata blogosfera te va ajuta. Sunt sigur ca se vor gasi si avocati care sa te ajute. Sunt sigur ca incidentul va deveni un exemplu. Nu mai e chiar ca inainte, mai putem si noi sa comentam !

Tipul asta ar trebui pana la urma sa-ti multumeasca pentru traficul pe care il are in aceste zile. Asa cum comenta si Napster el are acum un spike de trafic cat tot traficul lui de pana acum ­čÖé Oricum, cred ca si el a observat asta din moment ce isi tot baga linkul la fiecare comentariu scris !

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *