DJ Project – Bullshit Edition !

Am avut surprize placute la mare dar si unele neplacute !
DJ Project a fost una neplacuta. Nu-i mai vazusem live si ma asteptam in orice caz la altceva. Pana la urma au cateva melodii care imi plac.
Nu inteleg ce a avut tipul mic si gras de la DJ Project in noaptea respectiva … dar era frustrat rau de tot. A incercat sa faca ceva show invitand la un moment dat o fata din public sa cante cu ei o melodie a lor. In timp ce urca respectiva a tinut sa mentioneze publicului ca nu conteaza, orice ar fi, fata va canta mai bine decat Ana Lesko . M-a spart … uite ca nu cred …

Am zis ca e o scapare dar el nu s-a lasat asa usor. Dupa ce tipa invitata a inceput sa falseze ingrozitor a trimis-o inapoi in public dar nu a uitat sa mentioneze ca nu e nici o problema, arata bine si ar putea sa se duca la Marius Moga ca o face el vedeta … Deja in momentul ala a inceput sa ma sece !
Nu stiu ce mai face el si incepe sa fredoneze la misto melodia lui Crazy Loop … Apoi a incercat sa zica ceva de Steau si de Dinamo … avea foarte multa treaba el in noaptea aia, numai de cantat nu se tinea.
La sfarsit m-a spart de tot vorbind intr-un accent moldovenesc de balta facand iar o trimitere la Dan Balan.

Bai Gigi, daca esti bun lasa-i ma pe altii sa te aprecieze ma, nu te vei ridica criticand pe altii. Pana una alta vezi tu ca Dan Balan e cunoscut pe plan mondial, Moga pe ce pune mana cam are succes iar Ana Lesko se descurca binisor.
Vezi ce hit-uri scoti tu si lasa-i pe aia in pace. Din partea mea daca taceai apreciam DJ Project mult mai mult. Pacat de solista voastra ca e foarte draguta si amabila !

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *