Parazitii, SE:SA & Sharon Phillips, Giulia si David DeeJay in Discoteca Tineretului

26 Jul 2008 by Dan Ciprian Neculai, 2 Comments »

Cred ca oricine isi poate da seama ca nu prea am timp sa scriu acum in vacanta pe blog. Reusesc cu greu sa-mi fac si treaba si sa mai si postez pe blog in putinul timp mort pe care il am aici in vacanta.
Anyway, aseara am fost in Discoteca Tineretului din Costinesti si am avut parte de un show pe cinste. Sharon Phillips ne-a impresionat pe toti. Energia si usurinta cu care canta m-au facut sa ridic mainile in aer si sa o aplaud de mai multe ori. De fapt lumea la un moment dat pleca in masa de la Tineret si cred ca s-au intors la recitalul ei. Am cateva poze si filmuletze de aseara :

La Parazitii era aproape imposibil sa te apropii de scena .

A urmat apoi minunata Sharon Phillips :

Apoi a urmat si Giulia, care ne-a marturisit ca e primul concert dupa nu stiu ce operatie suferita. Cert e ca arata ok acum si … un lucru la care nu ma asteptam … are fani adevarati. Era un tip langa mine care i-a si sarutat mainile, stia versurile pe de rost. Cred ca o cam iubea.

Si apoi, ca sa fie showul complet a urmat David DeeJay :


Cam atat pe moment pt ca nu mai am timp insa voi mai reveni pe viitor cu mai multe cuvinte despre cele vazute aici ! Hai la mareeeeeeeee !

Tags: , , , , , , , , , ,

2 Comments

  1. […] Project – Bullshit Edition ! Posted by: EnKumber in WTF Am avut surprize placute la mare dar si unele neplacute ! DJ Project a fost una neplacuta. Nu-i mai vazusem live si ma […]

  2. […] stii ca ai facut un lucru bun ? Posted by: EnKumber in blogging, internet Scriam si eu ca omul ceva impresii din discoteca Tineretului asta-vara. Pozele faceau parte dintr-un album picasa in […]

Leave a Reply

 

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!

Search

Pages

Aboneaza-te !

Adresa de e-mail:


Archives

Blogroll

aparate foto digitale