Sunt intr-o ureche !

Cineva m-a injurat ca am plecat la mare. Sunt sigur. La prima baie m-am lovit la picior … si apoi mi-am infundat urechea. Ca sa fie treaba in regula mi-am bagat un betisor din ala de urechi si am facut un dop de cerument. Am incercat de ieri pana azi mai multe variante si nu am reusit sa ma vindec. Acum sper sa nu fac otita in concediu si m-am curatat cat am putut urmand sa-l vizitez pe dl. doctor Ritivoiu cand ma intorc in Galati, ca in el am mare incredere.

In rest ce sa va zic … in Costinesti lucrurile se schimba de la an la an si anul 2008 nu e o exceptie. GeoDaSilva, “sufletul” Mega Discotecii Tineretului pana anul trecut s-a dat cu dusmanii si acum incearca sa ridice RING la ce a fost odata. Pe plaja echipele de la ambele discoteci se bateau sa-si “rezerve” clientii pt. noaptea de marti.

Am ales RING pt. prima noapte. In mod clar GeoDaSilva a ridicat RING-ul. Fata de ce era acolo anul trecut nici nu se compara. De remarcat ca cei de la Tineret au desfasurat forte impresionante pt a contracara pierderea lui. In nici un an nu am vazut atatea echipe cu fluturasi. Parca se temeau aseara, erau la tot pasul, mai aveau putin si stateau si in fata la RING.
Nu am stat prea mult insa mi-a placut. Fata de ce era pana acum, e o schimbare. O schimbare care va stimula concurenta intre cele doua discoteci rivale.


Cam atat cu ce a fost aseara. Azi am auzit ca in tara ploua si e nasol. Ne-am dus pe plaja la ora 12 si chiar atunci sa ploua . Am dat sa plecam dar ne-am razgandit si am ramas pe plaja cu rogojina in cap sa nu ne ude. Si ca prin minune, parca din cauza incapatanarii noastre norii au disparut si soarele si-a facut aparitia.
Va salut pe ziua de azi, ma duc in MEGAAAAAAAAAAA DISCOTEEEEEEECAAAAAAAAAA TINERETULUI !

From albumul complet

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *