Partea plina a paharului …

Desi cand mi-am luat Matizul eram foarte entuziasmat ca la orice lucru nou, sunt momente in care am dubii in privinta deciziei luate acum doi ani. Ma gandesc ca eu cu tot cu leasing si casco voi da in jur de 9000 euro pe un Matiz. Pana la urma asta e o gandire paguboasa, daca luam alta dadeam si mai mult. Ma rog. Sincer nu am avut probleme cu ea. Si-a facut treaba perfect si chiar sunt momente in care nu as da Matizul pt. nimic in lume.

Sunt zilele acelea aglomerate cand toti cocalarii se blocheaza in trafic cu un bemveu sau un jipan cat casa poporului. Si nu pot trece mai departe si stau ca oile unele dupa altele. De multe ori eu nu am probleme in astfel de cazuri, de fapt nici nu imi amintesc sa ma fi blocat undeva in trafic decat odata in Bucuresti. Insa acolo nici motocicletele nu mai au loc sa treaca.
Ieri am ales sa ies la un Pepsi pe faleza, unde e locul preferat de plimbare al galatenilor. Chiar simt ca nu prea apreciem noi faleza la adevarata ei valoare. Anyway, fiind un loc preferat e nasol cu parcarea. Noroc ca faleza e destul de lunga si pana la urma gasesti loc de parcare. Faza e ca toata lumea vrea cat mai aproape de locul unde se afla si terasele. Acolo e chiar greu sa gasesti loc de parcare.
Ieri, ajungand in acel loc, mergeam incet cu masina uitandu-ma descumpanit dupa un loc de parcare.
Gabi, un prieten cu care venisem imi spunea de zor sa ma intorc si sa o parcam mai departe ca asta e. Am insistat totusi si am continuat cautarea. Si la un moment dar am vazut un loc intre o Skoda si un Renault. Era exact loc cat sa intre un Matiz. Gabi mi-a zis ca nu intra … eu am zis ca da. El a plusat cu o bere in caz ca reusesc sa o bag. Asa ca am bagat-o acolo cu putin ajutor din partea prietenei care ma oprea cand ma apropiam prea tare…
Anyway, am reusit sa o parchez foarte aproape, intr-un loc aproape imposibil. Dar asta nu conteaza, romanii vor continua sa-si ia masini mari si puternice, ca sa dea bine in ochii … cred ca in ochii lor !
Imi cer scuze pt. calitatea imaginii, inca nu m-am invatat sa fac poze perfecte cu telefonul.

Momentul a fost priceless !

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *