BloGL #3

Oameni de toate varstele, genurile si orientarile sexuale s-au intalnit ieri la un suc / o bere in gradina publica din Galati. Motivul ? BloGL #3, sau intalnirea bloggerilor galateni.
S-a discutat despre orice, uimitor chiar si despre bloguri. Desi atmosfera a fost mai tensionata la inceput, Razvan a avut grija sa ne faca sa ne simtim bine. Unii au vorbit mai mult altii mai putin. Liz si-a asigurat rapid un loc la urmatoarele 10 intalniri BloGL achitand nota de plata aproape in intregime. Cu toate astea ea nu a fost foarte populara printre tiganii care cerseau la tot pasul, fiind foarte categorica in refuzul de a le asculta cererile.

Alex a fost probabil cel mai relaxat dintre toti, bucurandu-se de fiecare moment. Cristi a fost exact cum ma asteptam – plin de energie, adica omul care putea sa organizeze asa ceva pana la urma. In dreapta mea a stat Ame care m-a executat scurt la a 2-a tigara. Saraca abia se lasese de fumat si eu ii faceam viata grea. Cip m-a impresionat destul de mult si inevitabil m-am gandit ca eu la varsta lui ma jucam cu obiectu’ in tzarana. Mihai mi-a povestit cum a fost la spectacolul de mentalism si pana la urma mi-a parut rau ca nu m-am dus. Langa el era Cornelia care i-a spus lui Razvan (daca nu ma insel) ca a gasit pomul !

Din cauza distantei nu prea am putut comunica cu toate persoanele, dar asta nu inseamna ca Alexandra si Alice nu au fost prezente la intalnire …

Ca sa stie lumea … i-am criticat din invidie clara pe Bobby Voicu, Zoso, Piticu si nu numai.

Sper ca data viitoare sa stam mai mult. Cred ca daca stateam mai mult vorbeam poate mai multe lucruri interesante. Razvan insa a fost cel care a spart gashca !

Dupa cum se poate observa cu ochiul liber, Liz a fugit inainte de photo shooting … data viitoare nu mai scapa insa !

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *