SUA, pe drumul catre nazism …

Pentru cei ce nu stiu, acum doua zile, Bush a obtinut un succes neasteptat. A reusit sa promulge o lege care da liber serviciilor secrete sa intercepteze tot, oricand si fara mandat. Legea in sine e indreptata impotriva suspectilor aflati in afara tarii, insa poate oricand fi aplicata in cazul in care un american contacteaza o persoana straina.
Pana la urma, oricum ei interceptau. Diferenta e ca acum ei intercepteaza legal si probele pot fi folosite cred in dosare. Mai mult decat atat, legea a primit atat votul lui Obama cat si al lui McCain.
Dupa 11 septembrie, folosindu-se de “pericolul terorist”, Bush a reusit sa taie din portia de libertate a americanilor. Paradoxal, in tara democratiei, esti ascultat si nu poti sa pariezi pe internet. Cred ca americanii se simt din ce in ce mai liberi.
Si cu cine sa mai voteze acum ? Ca treaba e nashpa … Oricare ar fi noul presedinte al SUA, Obama sau McCain, ambii ii impartasesc viziunea lui Bush.
Folosind un inamic imaginar, inspirand frica in randul populatiei, drepturile omului dispar. Asa a facut si domnul Hitler, exact asa face si Bush. Nimic nu poate aduce poporul de partea ta mai repede decat un inamic comun, fie el si virtual. Care mai e diferenta dintre virtual si real in timpurile noastre ? Si la televizor ce ni se prezinta ? Adevarul adevarat sau povestile de speriat poporul ? Unde vom ajunge asa ? Mai dureaza mult pana ne vor implanta cip-uri subcunate ?
Vad deja versiunile de cip-uri.
1. V 1.0 – Digital ID
2. V 2.0 – Digital ID, GPS tracking system
3. V 3.0 – Digital ID, GPS tracking, Thought control
4. V 3.0 – Digital ID, GPS tracking, Thought control & Auto disabling system
Noi sa fim sanatosi … ca povestea continua

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *