Intoxicari cu scopul de a distruge e-gold.com

Aseara pe la ora 20 am primit un google alert cu o stire destul de interesanta. Puteti vedea aici . Sincer prima data am crezut …
Azi dimineata insa, pagina care a publicat prima data anuntul, adica prweb.com a scos acest comunicat de presa. Puteti verifica sa vedeti ca acel link afiseaza doar un mesaj care spune ca acea pagina nu exista.
Pana sa fie scos, anuntul a fost republicat insa de mai multe siteuri de “stiri” . Normal ca toata lumea e disperata acum. Vin la mine si imi dau pagini care scriu acelasi lucru, ca e-gold e in faliment.
De fapt imi dau doua linkuri, care insa nu au nici o credibilitate.

Avem LINKUL 1 care are ca sursa LINKUL 2 care are ca sursa un mare “page not found” de la prweb.com .
Sa mai spunem ca pe blogul e-gold nu e mentionat nimic de acest faliment ?

Deci pana la urma care e explicatia ? Eu cred ca e una destul de simpla. E-gold, fiind si asa cu un picior in groapa a primit un “ajutor” dezinteresat de la concurenta. Insa minciuna are picioare scurte. Care sa fie oare motivul ? Pai unul destul de simplu. Marea problema a e-goldului a fost blocarea de catre autoritati a OMNIPAY, principalul exchanger e-gold. Nereusind sa-l redeschida au incredintat acest job, de exchanger principal catre cashcards.net, pe 5 iulie, acum 3 zile (VEZI AICI). Ce inseamna practic acest lucru ? Ca e-gold va reveni pe piata. Insa intr-adevar acest ultim sabotaj o sa-i afecteze iar. Cred insa ca va reusi cu ajutorul cashcards.net .
Vom vedea;)

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *