Secondlife pe console … soon !

In aceste zile Secondlife sarbatoreste 5 ani de la lansare. Pe langa activitatile specifice, in programul evenimentului apare pe date de 7 iulie un anunt important.
Problema e ca de fiecare data cand au anuntat astia ceva mie mi-a mers din ce in ce mai rau. A fost banarea jocurilor de noroc, a fost introducerea TVA si ultima si cea mai tare, reducerea pretului de cumparare a insulelor de la 2000 la 1200 (cu TVA).
Acum normal ca toata lumea in SL e stresata de ce ar mai putea anunta astia. La cata populatie e acum in Secondlife secretul nu putea fi pastrat prea mult.
Pe forumul oficial, un rezident a povestit descoperirea sa. Pe pagina http://search.secondlife.com nu se afla nimic. Dar, in codul sursa, putem observa :

placeholer page for XBOX, PS3, and iPhone versions of client when they launch next real soon now

Sansele ca acesta sa fie marele anunt sunt destul de mari. Poate ca este in sfarsit primul anunt fericit. Introducerea Secondlife pe console cred ca va dubla populatia existenta. Partea buna este ca vor exista mai multi consumatori in Secondlife si economia se va mai stabiliza.
Deci … sa speram ca asta este anuntul si ca il vor pune in aplicare cat mai curand.
Ca o paranteza, eu am reusit chiar sa intru in Secondlife folosind serviciile vollee.com de pe telefonul mobil. Are un lag evident insa poti sa te teleportezi si sa vorbesti cu lumea. Deci de ajuns pt. un utilizator normal.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *