Zoso si Piticu (mai ales) trasi la raspundere …

26 Jun 2008 by Dan Ciprian Neculai, 3 Comments »

Joi dimineata, o singura comanda pe goldservice de facut . Pe Secondlife liniste totala, ce sa fac, citesc “Gandul” . Apoi citesc putin pe Zoso si pe Piticu. Daca la Zoso erau doar doua poze si nu am dat importanta intr-o prima faza, la piticu insa era scandal.

Pe scurt amandoi criticau faptul ca aseara la meciul Germania – Turcia transmisiunea live a fost intrerupta. Si chiar a fost insa din motive independente de ei. Piticu ii dadea cu backupuri, dar saracii astia de la TVR, vai mama lor, la ce sa faca backup daca nu aveau semnal de la stadion ?

Interesant e ca Piticu a fost umilit in ultimul hal in comentarii, dat fiind faptul ca nici nu si-a recunoscut greseala.

Nu conteaza , are trafic ? Are ! Da Zoso are ? Are !

Ciocu mic !

Tags: ,

3 Comments

 1. Piticu21 says:

  eu tot stau si intreb ce greseala?

 2. admin says:

  heh man … greseala ta e faptul ca exagerezi fara rost. Desi pare ciudat, de data asta chiar nu a fost vina TVR-ului. Adica daca toata Europa nu a avut semnal credeai ca voir transmite cei de la TVR ? Sa fim seriosi. Si de ce sa dea legatura in studio, sa ascult meciul ca la radio ? Te-ai crizat aiurea sincer …

 3. Henrich says:

  Asta cu umilitul nu prea cred. Nu am citit toate comentariile, doar pe ale lui Piticu, alte cateva si pe ale mele 😛

  Tot ceea ce am observat este faptul ca Piticu o tine pe a lui, foloseste des cuvantul „pulamea” si acum astept un raspuns la ultimul meu comentariu.

  Oricum e un caz micut, filosofam doar din hobby si poate lumea e un pic dezamagit dar sa nu uitam ca si ei sunt oameni! Discutia e deschisa, nu vad care e problema 🙂

Leave a Reply

 

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!

Search

Pages

Aboneaza-te !

Adresa de e-mail:


Archives

Blogroll

aparate foto digitale