OMV – un brand serios dom’le !

Nu fac sport zilnic, nici macar saptamanal dar cand am vazut promotia de la OMV am zis hai sa alimentez de la ei ca benzina oricum bag in masina si poate cu ocazia asta mai ies la un fotbal ceva …
SI strang puncte, il combin si pe taica’miu sa bage tot acolo si strangem puncte peste puncte. Acum cand am adunat si eu punctele nu au mingi.
Nu au azi, nu au maine, trece o saptamana ei tot nu au mingi.
In mintea mea de om prost/credul/fraier etc ma gandeam ca astia de la benzinarie fac ei shmenuri cu mingile dom’le si nu le dau clientilor. Ma gandeam sa dau un telefon undeva mai la centru sa-i intreb de ce nu au mingi cei din Galati.
Inca nu eram nervos … tare. Eram chiar destul de calm. Cand, ce sa vad eu ieri la TV ? O reclama la Petrom / OMV .
Chipurile un interviu luat unui om la o pompa. Actorii sunt penibili de falsi , de fapt toata reclama nu are nici o urma de real in ea. Ideea e ca OMV e o firma serioasa dom’le care plateste bani la buget si ca vezi dom’le ce bine ar fi sa mai avem noi inca alte cateva firme ca ei.
Ba mai bine sa nu. Am vazut ce seriozitate aveti, faceti promotii si nu aveti mingile. La baie !!!
Si ma gandesc eu sa scriu pe blog … dar ma gandesc … poate au mai scris si altii ca nu sunt mingi. Ia sa caut. Mai bine nu mai cautam ca acum am si mai multi draci. Deci astia de iau de fraieri. Fara doar si poate astia de la OMV ne dau la **** cu **** sculata .
Ia cititi si voi aici ce preturi au astia la mingile din benzinariile OMV din Austria .

Pai e posibil asa ceva ? Chiar asa pe fatza ? DA , e posibil, traim in Romanika !
Inaugurez azi o noua categorie : MUISM … se refera la un brand din SecondLife desigur !

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *