Toshiba A200-23K

De cand ma stiu, am preferat sa folosesc / cumpar  lucruri  care  isi fac bine treaba in detrimentul altora excesiv promovate.

Si acum imi amintesc cand mi-am luat telefonul W800i prin octombrie 2005. Pe vremea aia inca munceam si unul din sefii mei isi luase un Nokia 8800 cred. Adica o panarama cu carcasa de titan care nu facea mare lucru. Al meu insa facea si inca mai face destule. Cand a vazut ce fel reda muzica, ce poze face, ca are si lanterna si radio va puteti da seama ce a urmat … si-a luat si el.

La fel am stat si acum si am analizat ce laptop sa-mi iau care sa ma ajute sa-mi fac treaba bine. Problema era placa video separata. Cand am vazut oferta de la eMag mi-am dat seama ca nu voi gasi ceva mai bun. Insa am cautat peste tot.

Laptopul nu e perfect, intr-adevar bateria tine in jur de 1 ora aproximativ. Mie insa imi ajunge. SecondLife ruleaza frumos si la detalii grafice maxime. Asta imi da speranta ca problema va fi rezolvata vreo 2-3 ani.

Nu este un laptop care sa impresioneze prin design dar nu te vei face de rusine cu el. Zgomotul tastelor poate insa sa supere persoanele mai pretentioase. Sunetul insa este un plus. HDD-ul e silentios…

Intr-un cuvant sunt multumit … acum voi cauta noul telefon …

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *