Back to work …

And … I’m back. Dar unde am fost ? Pai sa vedem, am plecat de miercuri dimineata din galati si am ajuns destul de repede la Marasesti unde am facut cateva poze la Mausoleu insa nu am intrat :

De acolo m-am mai oprit in Piatra Neamt. Am ramas impresionat de oras, asa cum am ramas impresionat de toate orasele si oraselele pe unde am trecut. Mereu am comparat ce vedeam cu Galatiul si mereu realizam ca Galatiul e un fel de sat cu blocuri. Jeg si buruieni. La Piatra nu … :

Am facut un mic popas pentru a manca la Lacul de acumulare Izvorul Muntelui :

Am ajuns apoi la Cheile Bicazului, no comment :Apoi m-am cazat la Lacul Rosu, la cabana Bradul. In fata, baiatul cu masina de mai jos s-a chinuit sa o intoarca din vreo 10 miscari. Oare daca avea o Dacie fara servo in cate o intorcea?

Apoi m-am plimbat cu barca putin pe lac si am fotografiat ratele salbatice care mancau colac secuiesc aruncat de turisti. Erau invatate si chiar cereau sa li se arunce.

M-am intors la vila, am facut un gratar si am incercat momemul de la Vodafone. No chance .. nu eramin aria 3g, si mergea nasol rau. Ne-am culcat sau cel putin am incercat sa facem asta. Din pacate alti turisti serbau o zi de nastere afara si nu am reusit. Au intrat apoi in vila si acela a fost momentul in care calvarul a inceput. Camera noastra era la parter si pe un perete era masca de scurgere de la baile celor de la etajul 1 si 2. Nu pot sa va explic cat de bine se auzea cand era folosita toaleta. SUPER !!!
A 2-a zi ne-am intros pe unde am venit, am vizitat manastirea Varatec si Agapia, am trcut pe la casa memoriala a lui Ion Creanga si ne-am cazat langa Voronet unde am dormit foarte bine.
Iar ne-am trezit de dimineata si am vizitat Voronetul unde pe un mic bolovan se incalzea reptila de mai jos :

Am iesit din manastire si in parcare langa masina noastra am identificat un criminal 🙂

Am plecat rapid spre Durau unde am incercat sa gasim cazare in zadar. Poate cea mai frumoasa zona in care fusesem si nici o camera de cazare. Totul era FULL. Ne-am cazat la 10Km de Durau si am facut o plimbare prin natura :

Sambata am plecat spre casa si drumul a fost iar paralel cu Izvorul Muntelui. Langa Baraj am coborat la o cafea. Cand am coborat jos am vazut ceva cu adevarat reprezentativ tarii noastre :

Am savurat cafeaua pe un vaporas care facea curse pe lac. Tipul de mai jos le zicea bine :


Am pornit iar la drum si in zona Bacau am vazut un “accident”:

M-am linistit intrand in Vrancea, unde Oprisan pune vranceanul pe primul loc 😉

Acum e luni, sunt acasa si cand sa ma apuc de treaba , SL e cam varza si am constatat ca tot ce am muncit pana sa plec nu mai functioneaza, va trebui sa inventez altceva !

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *