emag.ro intra pe piata financiar-bancara …

In luna noiembrie a anului trecut am facut un upgrade, de fapt mi-am luat alt comp si am pastrat carcasa ca sa fiu mai sincer. Cum ii simpatizez pe cei de la emag inca de cand s-au nascut, si mai ales pentru modul in care s-au lansat la vremea aceea, sunt clientul lor fidel. Pentru cine nu stie, emag.ro s-a lansat folosind un program de afiliere si astfel a devenit cunoscut in internetul romanesc in scurt timp. Dupa aceasta lansare, le-a dat “eject” afiliatilor si si-a vazut de treaba singurel. Ma rog, eu in vremea aceea lucram cu alte programe de afiliere si eram incantat ca se poate face asa ceva si in Romanika.
Si, ca sa revenim, in acea comanda era inclusa evident si o placa video. Placa .. super buna. A doua zi insa placa a crapat asa ca am trimis-o la service. Trece aprox o saptamana si ceva, cei de la emag iau legatura cu mine si imi spun ca placa a decedat. Imi propun ei o alta placa, pe care o refuz pentru ca era inferioara si le cer banii. Nici o problema ma linistesc ei.
Si stau … si se face decembrie, bani nu , placa nu. Ii sun inainte de craciun. Bai fratilor, care e treaba ?? MI se spunce ca banii vor veni. Le spun, pai bine dar eu pot sa comand alta placa pana atunci ? Sigur ca da, banii vor veni imediat etc. Comand alta placa. Banii tot nu vin. De creciun plec la viitorii socri. Primesc telefon iar de la ei, o duduie imi propune iar aceeasi placa inferioara. Deja atunci am inceput sa ma enervez. Adica care e faza, o sa incerce sa mi-o bage pe gat pana o inghit ? Panarama la telefon, in final sa stau linishtit ca banii vor veni.
Trece si revelionul … nimic, sun … si banii vor veni…
Trece luna ianuarie, se face feb, la fel…
Sun … la fel, banii vor veni
Cred ca am dat in total vreo 30 de telefoane. Nu exagerez. Stateam asa si cand aveam nervi pe ceva si nu aveam cu cine sa ma cert ii sunam pe cei de la emag.
In final, pe 17 mart imi intra banii in cont. Zic … e super. Pe 25 mart primesc si factura storno. Perfect. Ei, ce credeti ca s-a intamplat ieri ? Ieri am mai primit banii odata. Deci mi-au restituit suma de doua ori.
Deci va dati seama ce varza e la emag, saracutii de ei ? Deci … nashpa. Evident ca nu-i mai sun. Le-am trimis un mail la corporate@emag.ro. Nu imi mai consum creditul pe dezorganizarea lor. Bineinteles nu au raspuns la mail.
Traiesc cu speranta ca vor raspunde si voi rezolva si problema asta in 2008.
Asa ca daca cumva aveti niste bani, si vreti sa vi-i dubalti in 6 luni maxim, folositi depozitul oferit de emag.ro 😛 100% dobanda in mai putin de 6 luni !

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *